Live Editör ile girmeyi denediğimde injecting kısmında bekliyor sonra hata veriyor ama normal olarak girebiliyorum. Çevrimdışı denedim çevrimiçi denedim her türlü çözüm yolunu denedim ama olmuyor. Bir de benim live editörümdeki ortada olan kısımda yazılar yazmıyor, sadece mavi ekran var. Normalde videolarda hata günlüğü falan yazıyordu. Yaptığım adımlar: Desktop 2025.04.20 - 01.53.40.02
Aynısını 1 ay önce ben de yaşadım. Sildim geri yükledim olmadı. Antivirüsü kapadım olmadı. EA cache sildim olmadı. Sanırım bozuldu dedim sildim komple. Sinirimi bozduydu
Fixlendiğini düşünmüyorum FC 25'te hala çalışıyor. Live Editör düzgün yüklenmemiş ya da oyunu görmüyor gibi görünüyor. Ayarlar kısmında oyunun kurulu olduğu kısım olması lazımdı sanırsam, kontrol eder misiniz?
Fixlendiğini düşünmüyorum FC 25'te hala çalışıyor. Live Editör düzgün yüklenmemiş ya da oyunu görmüyor gibi görünüyor. Ayarlar kısmında oyunun kurulu olduğu kısım olması lazımdı sanırsam, kontrol eder misiniz?
Kontrol ettim oyunun kurulu olduğu yer seçili. Run game bastığım zaman veya EA App ten başlattığım zaman oyun hazırlanıyor diyor sonra CMD ekranı geliyor oyun açılmıyor tekrar EA App ekranına atıyor beklediğimde ise hata veriyor.