EA FC 24 Live Editör çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

raidenqwe

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F - GIGBYTE RTX 4060 OC - 16 GB DDR5 RAM - CRUCIAL 1TB M.2 SSD - GIGABYTE A620M-H Anakart
Live Editör ile girmeyi denediğimde injecting kısmında bekliyor sonra hata veriyor ama normal olarak girebiliyorum. Çevrimdışı denedim çevrimiçi denedim her türlü çözüm yolunu denedim ama olmuyor. Bir de benim live editörümdeki ortada olan kısımda yazılar yazmıyor, sadece mavi ekran var. Normalde videolarda hata günlüğü falan yazıyordu. Yaptığım adımlar: Desktop 2025.04.20 - 01.53.40.02

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-20 020525.png
    43,8 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
Aynısını 1 ay önce ben de yaşadım. Sildim geri yükledim olmadı. Antivirüsü kapadım olmadı. EA cache sildim olmadı. Sanırım bozuldu dedim sildim komple. Sinirimi bozduydu

Run Game demeyin Launcher açık kalsın EA App'ten giriş yapmayı deneyin.

Denedim bir şey değişmiyor. Fixlenmiş olabilir mi? Eğer fixlendiyse kariyer modunda nasıl para hilesi yapabilirim?

Son düzenleme:
Fixlendiğini düşünmüyorum FC 25'te hala çalışıyor. Live Editör düzgün yüklenmemiş ya da oyunu görmüyor gibi görünüyor. Ayarlar kısmında oyunun kurulu olduğu kısım olması lazımdı sanırsam, kontrol eder misiniz?

Kontrol ettim oyunun kurulu olduğu yer seçili. Run game bastığım zaman veya EA App ten başlattığım zaman oyun hazırlanıyor diyor sonra CMD ekranı geliyor oyun açılmıyor tekrar EA App ekranına atıyor beklediğimde ise hata veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…