Çözüldü EA FC 24 live editör çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rtdo

Centipat
Live editörü açıyorum. Run game diyorum. EA ekranında bırakıyor. Açılmıyor. Sonra da böyle bir hata veriyor.

1745484030076.png

Dosya Ekleri

• 1745483978496.png
    1745483978496.png
    16,2 KB · Görüntüleme: 68
Çözüm
TU 18.2'nin güncelleme dosyasını buldum. Buradan indirebilirsiniz. Dosyanın içinde "Patch klasörü, FC24.exe ve FC24_trial.exe" bulunması lazım. Bu dosyaları oyunun kurulu olduğu klasöre atın ve Live Editor'un son sürümüyle tekrar deneyin. Unutmayın ne kadar güvenli olduğu konusunda bir bilgim yok. (Kaynak: FIFA Infinity Mods)
Güncelleme: Yöntem işe yarıyor. Arkadaşın bilgisayarında test ettim :D Bu arada oyuna ilk girmeye çalıştığınızda EA APP açılıyor ancak 2.seferde açıldı. Umarım işinize yarar.
Oyunun sürümünü söyleyebilir misiniz?

Nerden bakılıyor?
Live Editor'u açtığında sağ tarafta bir menü bulunmakta orada "Game TU yada Game Version" yazan yerde oyununuzun sürümü bulunur.

Bu sürüm güncellemesi mart 2025'te gerçekleşti. Live Editor'un son sürümü yalnız TU 18.2 sürümünü desteklemekte maalesef. Herhangi bir yeni versiyonda yayınlanmadı. İnternette biraz araştırırsanız FC24 TU 18.2 sürümünün dosyalarını bulabilirsiniz. Ancak güvenilirliği konusunda garanti veremem.

Live Editor'un Son Sürümü'ne buradan ulaşabilirsiniz ancak dediğim gibi TU 18.2 sürümüyle çalışıyor yalnızca.

Bu sürüm güncellemesi mart 2025'te gerçekleşti. Live Editor'un son sürümü yalnız TU 18.2 sürümünü desteklemekte maalesef. Herhangi bir yeni versiyonda yayınlanmadı. İnternette biraz araştırırsanız FC24 TU 18.2 sürümünün dosyalarını bulabilirsiniz. Ancak güvenilirliği konusunda garanti veremem.

Live Editor'un Son Sürümü'ne buradan ulaşabilirsiniz ancak dediğim gibi TU 18.2 sürümüyle çalışıyor yalnızca.
Teşekkür ederim.

TU 18.2'nin güncelleme dosyasını buldum. Buradan indirebilirsiniz. Dosyanın içinde "Patch klasörü, FC24.exe ve FC24_trial.exe" bulunması lazım. Bu dosyaları oyunun kurulu olduğu klasöre atın ve Live Editor'un son sürümüyle tekrar deneyin. Unutmayın ne kadar güvenli olduğu konusunda bir bilgim yok. (Kaynak: FIFA Infinity Mods)
Güncelleme: Yöntem işe yarıyor. Arkadaşın bilgisayarında test ettim :D Bu arada oyuna ilk girmeye çalıştığınızda EA APP açılıyor ancak 2.seferde açıldı. Umarım işinize yarar.

Son düzenleme:
Çözüm
Güncelleme: Yöntem işe yarıyor. Arkadaşın bilgisayarında test ettim :D Bu arada oyuna ilk girmeye çalıştığınızda EA App
Güncelleme: Yöntem işe yarıyor. Arkadaşın bilgisayarında test ettim :D Bu arada oyuna ilk girmeye çalıştığınızda EA App açılıyor ancak 2.seferde açıldı. Umarım işinize yarar.

Açılıyor ancak 2.seferde açıldı. Umarım işinize yarar.
Şimdi denedim oldu hocam çok sağ olun.

TU 18.2 dosyası her yerden kaldırılmış. Aylardır bu problemle uğraşıyorum. Lütfen birisi özelden veya bir yerden bu dosyayı atabilir mi bana

Hocam lütfen TU 18.2 dosyasını atabilir misiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı