EA FC 24 nasıl olmuş?

Aynı b**** laciverti 100 tl bile etmez.
 
İroni mi yapıyorsun ya da pahalı ve oyunu oynayacak donanımın mı yok FIFA 23 ile aynı bile olsa yenilikler ve atmosfer daha iyi FC25 bambaşka bir oyun olacak zaten.

İroni o değil de şu yorumunla sen yapıyor olmalısın bence bayağı bir güldüm yazık aynı oyunu 1300 liraya almaya devam et her sene muhtemelen oyunuda almamışsındır sen oradan buradan bulup oynamışsındır.

Donanımım mı yok 😂 param mı yok 😂 şaka gibisiniz, sizi kandıran firmanın oyunlarını oynamaya devam 😂

Dünyanın en donanımlı en sistemli bilgisayarı arkadaşta bizde bir cacık yok kanka deme öyle üzülür sonra.
 
İroni o değil de şu yorumunla sen yapıyor olmalısın bence bayağı bir güldüm yazık aynı oyunu 1300 liraya almaya devam et her sene muhtemelen oyunuda almamışsındır sen oradan buradan bulup oynamışsındır.
23 hariç hepsini oynadım çok fazla yenilikler var oyunda 23ün aynısı değil ne kadar benzese de ve yine fazla ca satılacak bir oyun
 
Arkadaşlar merhaba. Ben EA' in her sene yenilik getirdiklerini düşünüyorum. 2 3 ay önce paylaştıkları videolarda hayat hikayelerini anlatmıyorlar. hypermotion,play styles vb gibi şeyler anlatıyorlar bunlar boşa mı? Tabi bu yenilikler kimisi için önemli kimisi için boş olabilir o ayrı konudur. Kişinin maddi durumu, oyuna olan sevgisi ve bağlılığı, oyunun dediği yenilikleri nasıl değerlendiriği vb oyunun bir sonraki serisini alacağını belirler. Alan alır almayan eskiyi oynar bu kişiyi bağlar. Kısaca 'eski oyunun apaynısı' , ' birebir aynısını satıyorlar' gibi tabirlere ben katılmıyorum. Herkese iyi oyunlar iyi forumlar :))
 
22 ve 23'ü aktif oynamış biri olarak normalde bu sene oynamayı düşünmüyordum, arkadaş zoruyla EA Play aldım.
Yenilik olarak haklılar pek bir şey yok fakat şöyle bir şey var ne yenilik getirebilirler bilmiyorum.
Tek aklıma gelen kariyeri geliştirebilirler onun dışında oyunun amacı belli, geliştirmeler var oyunda ama çok fazla yenilik bekleyen varsa tatmin etmez.
Spor oyunları hep aynı zaten, her sene yenisi çıkar ama büyük bir değişiklik gelmez.
 
23 hariç hepsini oynadım çok fazla yenilikler var oyunda 23'ün aynısı değil ne kadar benzese de ve yine fazla ca satılacak bir oyun.

Senin gibiler olduğu müddetçe satacak. Keşke almasanız da firma bir şeyleri ters yaptığının farkına varsa. Önümüzdeki sene gerçekten olmuş bu oyun desek.

Arkadaşlar merhaba. Ben EA'in her sene yenilik getirdiklerini düşünüyorum. 2 3 ay önce paylaştıkları videolarda hayat hikayelerini anlatmıyorlar. Hypermotion, play styles vb gibi şeyler anlatıyorlar bunlar boşa mı? Tabii bu yenilikler kimisi için önemli kimisi için boş olabilir o ayrı konudur. Kişinin maddi durumu, oyuna olan sevgisi ve bağlılığı, oyunun dediği yenilikleri nasıl değerlendiriği vb oyunun bir sonraki serisini alacağını belirler. Alan alır almayan eskiyi oynar bu kişiyi bağlar. Kısaca 'eski oyunun apaynısı', ' birebir aynısını satıyorlar' gibi tabirlere ben katılmıyorum. Herkese iyi oyunlar iyi Sosyaller :))

Ya ben de bunu anlamıyorum. Sen oynarken hypermotion var, ne güzel olmuş mu diyorsun? U17'nin aynısı. 17-18-19-22-23-24 bunları yan yana koysam ve hangisinde hypermotion var desem anlayamazsın bile. Ne hypermotion'undan bahsediyorsun? İnanılmazsınız ya.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı