EA FC 24 nereden almak mantıklı?

Evet dostum, haklısın ama analig falan yapıyorsa genelde düşünebilir.
Hocam sadece ''offline'' olduğu için değil, güvenilir değil. Uğraşılmaz yani, o hesapların kaç kişiye satıldığı belli değil. Yarın bir gün hesap şifresini değiştirirler, yeni hesap verin diye uğraşır durursunuz yani. Gerek yok... Mantıklı bir hareket değil.
 
Sence güvenilir mi?

Kendim bu siteden CS:GO takas yaparak Game Pass Ultimate sınırsız aldım. 2 kere hesapta sorun çıktı. Maille geri yazdım + Instagram'dan da [email protected] size yazdım dönüş yapabilir misiniz yazdım. 2 saat sonra falan dönüş yaptılar hesabı değiştim. YT kanalıma da Forza videolarını o hesaptan atıyorum. Alın diye söylemiyorum ama bayağı güvenilirler.
 
EA Play Pro diye bir şey varmış* bence EA'nin ondan kullanabilirsin.
 
EA PLAY PRO senelik 999 TL, aylık güncel 140 TL civarında bir fiyatta. Ben EA PLAY PRO kullanıyorum senelerdir FUT oynadığım için, ultimate sürüm geldiği için oyun yüzde yüz avantajlı.
 
Hocam alma oradan. ''Offline'' hesap satılıyor. O hesaplara kaç kişinin girdiği belli değil. Bir bakıyorsun hesabın şifresi değişmiş...

Uğraşmayın bu tür hesap satanlarla. Kendi hesabınıza alın, istediğiniz gibi oynayın.
FIFA'da offline hesaplarda şifre değişme muhabbeti olmuyor çünkü EA uygulaması özel oluşturulmuş dosya ile her daim offline açılıyor, ilk girdiğin şifreyle her zaman girebiliyorsun. Sadece bu hesaplar yüzlerce kişiye satıldığı için 24 saat beklemen gerekiyor hatası alabilirsin, bu da ilk defa oyunu açmaya çalıştığında geçerli daha sonra kayboluyor. Bunun içinde güvenilir bir satıcıdan almak gerekiyor bu sorunu yaşatmayacak.
 
EA Play Pro senelik 999 TL, aylık güncel 140 TL civarında bir fiyatta. Ben EA Play Pro kullanıyorum senelerdir fut oynadığım için, Ultimate sürüm geldiği için oyun yüzde yüz avantajlı.

EA Pro'ya ne zaman gelecek oyun 1 hafta erken geliyor sanırım bilgin var mı?
 
EA Pro'ya ne zaman gelecek oyun 1 hafta erken geliyor sanırım bilgin var mı?
Ultimate sürüm ile aynı tarihte 22 Eylül, aralarındaki tek fark Play Pro'ya FUT'ta 4600 FP direkt gelmiyor 3 aya dağıtılıyor 1600 x 3 = 4800 olmak üzere.

FUT tecrüben ne durumda bilmiyorum ama ayda 70-100K coins kasıp satarsan aylık EA Play Pro parasının 2 katını yani 300-400 TL civarında para kazanırsın. Aynı zamanda kadronu geliştirirsin, ben bunu iş olarak yapıyorum ve bu oyun Dünyanın en çok para kazandıran oyunu, işini ve oyunun tricklerini kavramış insanlar için.
 
Ultimate sürüm ile aynı tarihte 22 Eylül, aralarındaki tek fark play Pro'ya Fut'ta 4600 F/P direkt gelmiyor 3 aya dağıtılıyor 1600 X 3 = 4800 olmak üzere.

Steam'de 29 Eylül yazıyor EA Pro almalıyım o zaman yarın 4 gün sonra gelecekse.

Ultimate sürüm ile aynı tarihte 22 Eylül, aralarındaki tek fark play Pro'ya Fut'ta 4600 F/P direkt gelmiyor 3 aya dağıtılıyor 1600 X 3 = 4800 olmak üzere.

Fut tecrüben ne durumda bilmiyorum ama ayda 70-100k Coins kasıp satarsan aylık EA Play Pro parasının 2 katını yani 300-400 TL civarında para kazanırsın. Aynı zamanda kadronu geliştirirsin, ben bunu iş olarak yapıyorum ve bu oyun dünyanın en çok para kazandıran oyunu, işini ve oyunun tricklerini kavramış insanlar için.

Aslında Fut'da yeniyim FIFA 22'de çok az oynadım ama genel olarak tecrübem az FIFA 23 ben Game Pass ile aldım 3 ayda 250 saat sadece fut oynadım coin satma nasıl oluyor bilmiyorum öğrenebileceğim bir video veya Discord'un varsa konuşabiliriz.
 

Geri
Yukarı