EA FC 24 oynanılan en kötü kariyer moduna sahip

canavarkurtkral

Centipat
Daha fazla  
Aslında en kötü kariyer modundan ziyade en kötü oynanışa sahip FIFA oyunu diyebiliriz. Oyunun gerçek futbol simülasyonu ile alakası kalmadı. Ultimate Team'deki meta olan taktikleri saymıyorum bile. Herkes ball roll+trivela atıyor ya da topu kaldırıp yeşil vuruyor. Hani bunun gerçekçiliği? Kariyer moduna gelirsek o kadar yavan ve çeşitsiz bir mod ki. Oynanış hep aynı. Gegenpress ci hızlı oyun anlayışına sahip Liverpool ile yavaş oyun kurulumu ile topa sahip olmayı benimseyen Manchester City arasında oynanış anlamında hiçbir farklılık yok. Bir de transfer politikasından bahsetmek gerekirse hangi takımı alırsanız alın hep belli başlı oyuncuları önünüze seriyor yetenek avcıları. Transfer bütçeleri de çok saçma. Barça günümüzde Mali krizde iken bile oyunda bütçesi en fazla olan takımlardan biri. İşin oynanış kısmına tekrar dönecek olursak momentum denen meret sizinle çok uğraşacak haberiniz olsun. Hele ki BİL e karşı oynarken bunu daha da fazla hissettirecek. Bundan daha fazla bahsedecek olursam saatler sürer. O yüzden "ne momentumu kardeşim, iş psikolojide bitiyor" diyenleri bu oyunun başına davet ediyorum ve en azından belli bir süre BİL e karşı kendi seviyenize yakın zorlukta oynamanızı tavsiye ediyorum. Zorluk kısmından bahsetmişken şunu söyleyeyim dünya klası ile efsanevi arasında dağlar kadar fark var. FIFA 22 de seçkin zorlukta oynayan biri olarak bu oyunun efsanevisi bile beni kanırtarak ağlatmaya yetti, dünya klasına aldığımda ise kör babaannemin bile oynayabileceği bir zorluk seviyesine geldi oyun. İşin daha çok oynanış yönünü ele aldım ama başlıkta kariyer modunu yermişim farkındayım. Kariyer modu ile ilgili arama yapanların bu yazıyı görmesini sağlamak amacım. Çünkü bu oyunun kariyer modu o kadar kötü ki sizi Ultimate Team oynamaya itiyor. Ki orası da çok farklı bir şeyler vadetmiyor. Ama en azından oynanış anlamında biraz çeşitlilik sunuyor. Sonuçta farklı insanlar farklı oyun tarzları...

Son düzenleyen: Moderatör:
FC 24 gerçek bir futbol simülasyonu olduğunu iddia etmiyor zaten. EA bunu yapmayı denemeyi de uzun süre önce bıraktı. Oynanış çöp oğlu çöp orası ayrı ama FC 24’ten bir simülasyon olmasını bekleyemezsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı