Çözüldü EA FC 24 oyun FPS'i düştü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kapkarakartal

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sevgili forumlular. PC'de EA FC 24 oyununu düşük ayarlarda oynuyordum gayet akıyordu. Ayarları yükseltsem nasıl olur diye merak ettim ve denedim sonra FPS düştü. Ayarları yeniden eski haline çevirdim ama FPS yine düşük seviyede ve asla eskisi gibi değil hatta oynanacak seviyede bile değil. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba sevgili forumlular. PC'de EA FC 24 oyununu düşük ayarlarda oynuyordum gayet akıyordu. Ayarları yükseltsem nasıl olur diye merak ettim ve denedim sonra FPS düştü. Ayarları yeniden eski haline çevirdim ama FPS yine düşük seviyede ve asla eskisi gibi değil hatta oynanacak seviyede bile değil. Nasıl çözebilirim?
Telli saç ayarını açık unutmuş olabilir misiniz? Genelde gözden kaçıyor.
Telli saç ayarını açık unutmuş olabilir misiniz? Genelde gözden kaçıyor.

Çözüm
Son düzenleme:
Hem de nasıl etkiler. Ben bütün ayarları Full'de oynuyorum RTX 4050 ile. Gayet iyi FPS alıyorum. O ayarı açınca FPS 20-30'lara düşüyor.

Hayır görüyorsun.

Sorununuz çözüldü mü?
@kapkarakartal

Hocam şimdi sadece korner kullanırken FPS düşüyor, normal maç içinde düzeldi. Ama eskiden kornerlerde de böyle bir sorun yaşamazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı