EA FC 24 oyununda gamepad doğru çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

ysd123

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB DDR3 1600MHz
Ekran kartı
AMD Radeon RX550 4GB
Anakart
Intel H61
İşlemci
i7 3770
Merhabalar, Epic Games üzerinden satın aldığım EA FC 24 oyununu indirip oynamak için girdiğimde, oyunun ilk açıldığı anda çıkan profil oluşturma kısmında sorun yaşıyorum. Profil oluşturma kısmında şu hatalar karşıma çıkıyor: İptal, yeniden dene, kaydetmeden devam et. Bu seçenekleri denedim, ancak bir sonuca ulaşamadım. Kaydetmeden devam et seçeneğiyle bu adımı atlayarak oyunun menüsüne geçtim. Tuttuğun takım seçimi gibi adımları tamamladım ve oyun ayarlarını kişiselleştirdim, örneğin kamera ayarı, çözünürlük gibi. Santra modundan taraf seçme kısmına kadar geldim ve orada yeni bir santra adı oluştur dedim. Ancak burada kontrolleri özelleştirme kısmına geldiğimde, gamepad ve klavye işlevsiz hale geldi. Sadece mouse ile tıklayarak bir şeyler yapabiliyordum. Oyundan çıkıp tekrar girdiğimde ise tüm ayarlarım sıfırlanıyor. x360ce gibi çözümleri denedim, ancak bir sonuca ulaşamıyorum. Ne profil ayarı kaydedebiliyorum, ne de sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum.

Şunu bir dener misiniz?

Şunu bir dener misiniz?
Kolun tüm ayarlarını biliyorum ve böyle bir sorun yok. Çünkü: FIFA23'te falan çalışıyor kol. Gamepadlik bir sorun olduğunu zannetmiyorum.

FC24’e Epic yerine direkt EA uygulamasından girmeyi dener misiniz? Öyle olmazsa Steam kütüphanesine Epic Launcher veya EA APP’yi ekleyip Steam üzerinden bu uygulamaları çalıştırıp FC’ye öyle giriş yapın. Ben zamanında sorunu böyle çözmüştüm hocam.
Aynısını yaptım bu konuyu açmadan önce ancak sonuç aynı maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı