EA FC 24 savunma ve çalım nasıl yapılır?

emircet

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle 2 haftadır oyunu oynuyorum ilk 2-3 gün zevkle oynadım ama ondan sonraki günlerde bütün maçlarda büyük farklar ile yenilmeye başladım. Ne zaman ayağıma top gelse rakip hemen alıyor, atağa çıkamıyorum, rakip çalım atarken ben sadece topu sürüyorum ve rakibim çok hızlı gelip alıyor. Çok fazla rahatsız etmeye başladı bu durum beni ne yapmam lazım bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Ege arseven, doktorfut, kobemir gibi içerik üreticilerinin videoları pek işime yaramadı daha başka çözüm yolu önerirseniz sevinirim.

Kariyer modunda bilgisayara karşı oyna , savunmayıda eski savunma olarak ayarla, en azından sinirlenmezsin, savunma işi bana göre baya zor, bende çok içerik aradım, pas arası yapmak gerekiyor ,bir sürü şey var , sürekli o oyunu oynamak lazım..

Kariyer modunda bilgisayara karşı oyna, savunmayı da eski savunma olarak ayarla, en azından sinirlenmezsin, savunma işi bana göre bayağı zor, bende çok içerik aradım, pas arası yapmak gerekiyor, bir sürü şey var, sürekli o oyunu oynamak lazım.

Müsait olduğum bir zaman denerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı