çok mantıklı fakat muhtemelen 24'ü tek başına iade ettirmez. edersen de 25 ile beraber iade ettirir diye düşünüyorum. ama denemek lazım.FC24'ü alıp sonra 25i 8.40a alıp so ra 24ü iade etmek işe yarar mı acaba, deneyen var mı?
Denerseniz haber verir misiniz?çok mantıklı fakat muhtemelen 24'ü tek başına iade ettirmez. edersen de 25 ile beraber iade ettirir diye düşünüyorum. ama denemek lazım.
yapan arkadaşlarım var ben de şimdi denedim bakalım. iade talebi oluşturdum fc 24 için bekliyorum.Denerseniz haber verir misiniz?
Baktımda FC 24 tek başına 70 dolardan satılıyormuş ben deniycektim de çok pahalı![]()
FC25'i alabildiniz mi 8.40 dolara? İlk önce FC24 aldınız 70 dolara sonra FC24+25 paketinden FC25'i 8.40 dolara aldınız dimi? Şuanda FC24'ü iade ediyorsunuz.yapan arkadaşlarım var ben de şimdi denedim bakalım. iade talebi oluşturdum fc 24 için bekliyorum.
EA fiyatın ucuz olduğunu görüp değiştirmiş fiyatı 8 dolardan 20 dolara çıkarmış paketin fiyatını.Yan hesabımdan baktım hatalı fiyatmis sanırım o.
EA fiyatın ucuz olduğunu görüp değiştirmiş fiyatı 8 dolardan 20 dolara çıkarmış paketin fiyatını.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.