Çözüm EA FC 24'de Kasma Problemi

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Göktuğ Esen

Hectopat
Katılım
17 Mayıs 2020
Mesajlar
1
Arkadaşlar merhaba, Ryzen 5 3600-RTX 2060'lı bir sistemim var. EA FC 24 de inanılmaz bir kasma sorunu yaşıyordum. Özellikle 2K'da. Bunu 1080P'ye çektikten sonra kasmalar azalmaya başladı. Ama hala özellikle köşe vuruşları, ara sahneler ve frikiklerde inanılmaz FPS düşüşü ve kasma yaşıyordum. Dün NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX ayarlarından gücü Full ekran kartına verdim ve daha sonra:

Çözünürlük: 1440p (2K)
Telli saç: Açık.
İşleme kalitesi: Ultra.
Çim kalitesi: Ultra.
Taraftar kalitesi: Yüksek.

Yaptım ve oyuna girdim. Kasmalardan eser kalmadı ve görüntü olarak mükemmel duruyor. Bu benim kendi bulduğum çözüm bir deneyin derim. Deneyenler yorumlara yazarsa sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende çözümünü asla bulamadığım bir kasma problemi var. Oyuna giriyorum 1 maç atıyorum ve bir sonraki maçta kontrol dahi edemiyorum. Muhtemelen kasmadan dolayı aşırı gecikme oluyor ve kontrolümü algılayamıyor. i7 9750H ve 1660ti maxq 8 GB RAM ile oynuyorum bu oyun için yeterli olduğuna eminim daha düşük sistemdeki arkadaşlarım oynayabiliyor. Zaten ilk maçta olmayıp her defasında ikinci maçta olmasından da bunu algılayabiliriz. Oyun istisnasız ikinci maçta bu sorunu yaratıyor. Fcsetup dosyasını silip giriyorum vs. ama asla çözüm olmadı. Söylediklerinizi de yaptım hala aynı sorun var nasıl çözeceğim yardımcı olabilecek var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı