Steam EA FC 25 $20.99

Şu anda oyun Steam'de 20.99 dolar, yani 810 TL. İndirim bekleyenler vardı, Online için geç artık. Ama yan yana oynamak için, veya kariyer modu için alınır.

Zaten yakında abonelik sistemlerine eklenmeyecek mi bence satın almaya gerek yok zaten Online'ı için artık geç kalındı dediğin gibi.

Şu anda oyun Steam'de 20.99 dolar, yani 810 TL. İndirim bekleyenler vardı, Online için geç artık. Ama yan yana oynamak için, veya kariyer modu için alınır.

Ocak ayında 950TL'ye almıştım, alınabilir bence ama elinizde FC24 varsa almayın ama eğer kariyerde yeni Avrupa formatında oynamak istiyorum derseniz alın geçin veya game Pass ile oynayın derim.

Alınmaz Game Pass'e gelir zaten 26 çıkınca.

Vallahi bence oynanmaya bile değmez bu arada ben eski FIFA'ları pesleri oynarken çok daha fazla zevk alıyorum geçen FIFA18 de çocuk gibi eğlenmiştim.

Online için geç falan değil daha totslar geliyor TOTY futties vs. tonlarca şey gelecek ki şu an oyunun yavaştan bol keseden dağıtmaya başlayacağı döneme giriyoruz almayı düşünen varsa alsın. Ek olarak geçen sene Game Pass'e Temmuz'da geldi diye hatırlıyorum. Kariyer modu için zaten almaya gerek yok Showcase fullenebiliyor offline modda her şeyi yapabiliyorsunuz.

Online için geç falan değil daha totslar geliyor TOTY futties vs. tonlarca şey gelecek ki şu an oyunun yavaştan bol keseden dağıtmaya başlayacağı döneme giriyoruz almayı düşünen varsa alsın. Ek olarak geçen sene Game Pass'e Temmuz'da geldi diye hatırlıyorum. Kariyer modu için zaten almaya gerek yok Showcase fullenebiliyor offline modda her şeyi yapabiliyorsunuz.

Sorunda zaten o bence oyun ne zaman aboneliklere geldi veya yeni oyun çıkmaya başladı o zaman çok kısa sürede çok güçlü bir kadro oluşturabiliyorsun. Ama oyunun başlarında 87'lik kart bile hayvan gibi güçlü ve değerli olabiliyor o yüzden bence Online için geç artık.

Asıl o yüzden geç zaten, bol keseden dağıtıyor. Yani rekabet yok, biz futu rekabet için oynuyoruz.

Alınmaz Game Pass'e gelir zaten 26 çıkınca.

Benim gibi bir kere alayım yıllarca kariyer oynar vs atarım diyenler için iyi bir fırsat. Aboneliğe bağlı kalmak yerine böyle düşünen varsa alabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı