EA FC 25 779.9 TL'ye alınır mı?

Daha fazla  
Epic Games'in mega indirimleri kapsamında EA FC 25 779,9 TL'ye düşmüş. Daha önce hiç FIFA oynamadım, bilgisayarımı da yeni aldım zaten. Bu indirimi görünce kararsız kaldım. Oynayanlar, satın alanlar beni bilgilendirebilir misiniz?

Hocam yani Ultimate Team gibi bir düşüncen var ise kesinlikle alma ama diyosunki biraz FIFA havası alalım o zaman alabilirsin ama şöylede bir şey var oyun neredeyse bitti çok yakında 26 çıkacak bunu problem etmiyor isen alabilirsin iyi fiyat.

Epic Games'in mega indirimleri kapsamında EA FC 25 779,9 TL'ye düşmüş. Daha önce hiç FIFA oynamadım, bilgisayarımı da yeni aldım zaten. Bu indirimi görünce kararsız kaldım. Oynayanlar, satın alanlar beni bilgilendirebilir misiniz?

Bence alınır bu tarz oyunlar öyle 20-30 saatlik oyunlar değil aldın mı 1 sene boyunca her sıkıldığında oynarsın en ölü 60 saatin var.

Adam zaten daha önce oynamamış bence yeni FIFA'ya 2-3 bin TL vericeğine bunu alıp öylesine takılması daha iyi olur.

Hocam bekleyecek de 800 TL'den mi çıkacak oyun. Aylar sonra 800 TL'ye düşecek, beklemeye değmez boşuna.

FIFA oynanacaksa en çok oynanması gereken zevkli kısım bana göre kariyerdir hocalarım o yüzden bana kalırsa yeni transferlerin olduğu FIFA'yı kullanmak çok daha iyi olur. Şahsen ben de FIFA'yı yüzlerce kez izlemiş PlayStation cafelerde oynamış ancak hiç satın almamış birisi olarak FC 26'yı bekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı