- Makaleler
- 2
Online oynamayacaksa direk item satıştan paylaşımlı hesap olarak alsın oynasın o zaman Max 50 TL'dir.
Öyle de yapılabilir, tercihe kalmış.
Online oynamayacaksa direk item satıştan paylaşımlı hesap olarak alsın oynasın o zaman Max 50 TL'dir.
İlk defa alacağım ve yeni çıkacak oyun için para harcayacak bütçem de yok Last of Us alacaktım normalde ama hiç oynamadığım için bir de indirime gelince bir ilgimi çekti Online oynayıp oynamama mevzusunu da bilmiyorum UT kariyer falan hepsini ilk defa deneyimleyeceğim.
FIFA oynanacaksa en çok oynanması gereken zevkli kısım bana göre kariyerdir hocalarım o yüzden bana kalırsa yeni transferlerin olduğu FIFA'yı kullanmak çok daha iyi olur. Şahsen ben de FIFA'yı yüzlerce kez izlemiş PlayStation cafelerde oynamış ancak hiç satın almamış birisi olarak FC 26'yı bekliyorum.
Hocam Last of Us al, çok daha iyi olur.
Hocam bu FIFA benim kafamı çok karıştırdı ya Last of Us alıp EFootball'a başlayacağım ya da FC 25 alıp oradan ilerleyeceğim sen olsan ne yapardın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.