EA FC 25 779.9 TL'ye alınır mı?

Online oynamayacaksa direk item satıştan paylaşımlı hesap olarak alsın oynasın o zaman Max 50 TL'dir.

İlk defa alacağım ve yeni çıkacak oyun için para harcayacak bütçem de yok Last of Us alacaktım normalde ama hiç oynamadığım için bir de indirime gelince bir ilgimi çekti Online oynayıp oynamama mevzusunu da bilmiyorum UT kariyer falan hepsini ilk defa deneyimleyeceğim.

İlk defa alacağım ve yeni çıkacak oyun için para harcayacak bütçem de yok Last of Us alacaktım normalde ama hiç oynamadığım için bir de indirime gelince bir ilgimi çekti Online oynayıp oynamama mevzusunu da bilmiyorum UT kariyer falan hepsini ilk defa deneyimleyeceğim.

Hocam Last of Us al, çok daha iyi olur.

FIFA oynanacaksa en çok oynanması gereken zevkli kısım bana göre kariyerdir hocalarım o yüzden bana kalırsa yeni transferlerin olduğu FIFA'yı kullanmak çok daha iyi olur. Şahsen ben de FIFA'yı yüzlerce kez izlemiş PlayStation cafelerde oynamış ancak hiç satın almamış birisi olarak FC 26'yı bekliyorum.

Bu zamana kadar hep pes oynadım pesciydim ama artık merak ediyorum ve 11.sınıfa da geçeceğim için bu yazdan sonra hard oynar mıyım bilmiyorum ama oynasam dahi bir oyuna 2-3K vermeye bütçem el vermez. Ya gidip bedava olan EFootball'u oynayacağım ya da bu FIFA'yı alıp oynayacağım sizlerden görüşlerinizi bekliyorum.

Hocam Last of Us al, çok daha iyi olur.

Hocam bu FIFA benim kafamı çok karıştırdı ya Last of Us alıp EFootball'a başlayacağım ya da FC 25 alıp oradan ilerleyeceğim sen olsan ne yapardın.

Hocam Online UT fark etmez Game Pass'te var EA FC 25.2 ay Game Pass alıp oynayın sonra isterseniz FC 26'yı alırsınız.

Hocam bu FIFA benim kafamı çok karıştırdı ya Last of Us alıp EFootball'a başlayacağım ya da FC 25 alıp oradan ilerleyeceğim sen olsan ne yapardın.

Hocam şimdi bu kişiden kişiye çok değişir. Ben hikayeli oyun da sevdiğim için Last of Us alırdım, yıllarca unutamayacağın çok iyi bir oyun gerçekten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı