PC varken neden konsol?

• Konuyu başlatan arif0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 66
  • Görüntüleme 1.032
Mini PC'ler nasıl PS5 gücünden fazla? Dostum 1000 mesajın var şu forumda ama bunu diyerek kendini rezil ediyorsun konuyu tartışma için değil de psleri ezmek açmıssın için gösteriyorsun ": D" yazmayı bırak bir de.

Tabii ki de fazla, PS5 de aman aman bir güç yok ki. Oyunlar optimize gelmese zar zor oynatır. İstersen mini PC yaz azıcık net e : D

Steam de çok ucuz sanki.
Daha ucuz olduğu kesin.

Oyun fiyat konusunda zaten masaüstüler en mantıklı seçenek. İndirim beklemeden Steam üzerinden alırsan benzer fiyat ama masaüstünde paylaşımlı hesaplar var. Önerdiğimiz bir şey değil ama korsan oyun diye bir kategoride var. Forumda birçoğumuz korsan oyun önermediğimizi belirtsekde emin olun sadece bu forumda bile rahatlıkla binlerce korsan oyuncu vardır. Konsol alıyorsan zaten korsan ile direk işin olamaz. Oyun fiyatları tam kazık.

Tabii ki de fazla, PS5 de aman aman bir güç yok ki. Oyunlar optimize gelmese zar zor oynatır. İstersen mini PC yaz azıcık net e: D

Yazdığın şeyler tamamen bilgisayar egosu ve marka kirletme üzerine argümanların berbat aynı oyunu aynı gücteki PC'ye koy daha kötü çalısır PS5'ler sabit donanım düsük seviyeli API özel optimizasyon ve birçok şeyle daha iyi PS5 gücünü görmek için 4070 bir karta ihtiyacın var kartın kendi başına bir PS5 fiyati olduğunu da es geçmiyoruz.

Tabii ki de fazla, PS5 de aman aman bir güç yok ki. Oyunlar optimize gelmese zar zor oynatır. İstersen mini PC yaz azıcık net e : D
Mini PC toplamakta ucuz değil. Mini parçalar normal parçalardan daha fahiş tutuyor.
Özellikle çip krizi varken şuan PC sektörü çok batakta.

Ayrıca yeni nesil konsollarda modlama mümkünde değil, adamın İngilizcesi sıfır ve RDR 2 oynayacak. Nasıl konsoldan oynayacak bu adam?

Bilgisayardaki oyunlar çok mu ucuz hocam? PS Store zaten her zaman indirim yapabiliyor PS için + PS Plus üyeligi gibi avantajları saymıyorum bile tabii korsan işine giriyorsan orasını bilmem.

Steam de çok ucuz sanki.

Korsan veya paylaşımlı hesap ile her oyunu çıktığı ilk hafta oynayabiliyorum.

(Korsana teşvik değildir sadece olanı söylüyorum)

Ayrıca Epic Games'te daha ucuz oluyor (1200 TL civarında) konsollara göre.

Yazdığın şeyler tamamen bilgisayar egosu ve marka kirletme üzerine argümanların berbat aynı oyunu aynı gücteki PC'ye koy daha kötü çalısır PS5'ler sabit donanım düsük seviyeli API özel optimizasyon ve birçok şeyle daha iyi PS5 gücünü görmek için 4070 bir karta ihtiyacın var kartın kendi başına bir PS5 fiyati olduğunu da es geçmiyoruz.
Abartıyorsunuz sizde. RTX 4070 çok daha üst düzey bir parça. PS5'ler okadar güçlü olmalarını geçtim, PSSR ile geçinmekteler şuan.

Bilgisayardaki oyunlar çok mu ucuz hocam? PS Store zaten her zaman indirim yapabiliyor PS için + PS Plus üyeligi gibi avantajları saymıyorum bile tabii korsan işine giriyorsan orasını bilmem.
Steam de çok ucuz sanki.
Bütün oyunları Epic Games'den alıyorum. Gerçekten ucuza bir şeyler alına biliyor. Üyelik sadece PS'de değil Gamepass, EA Play gibi üyelikler de var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı