U ugurcn_gns Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. FC 25'im açılmıyor. Küçük FC 25 ekranı geliyor sonra gidiyor, EA'ye atıyor ve oyun açılmıyor. 3kere dosyaları doğruladım, anticheati sildim, yükledim, olmuyor. Parayla aldığın bir oyuna bile giremiyorsun. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2025
Arkadaşlar merhaba. FC 25'im açılmıyor. Küçük FC 25 ekranı geliyor sonra gidiyor, EA'ye atıyor ve oyun açılmıyor. 3kere dosyaları doğruladım, anticheati sildim, yükledim, olmuyor. Parayla aldığın bir oyuna bile giremiyorsun. Yardım eder misiniz?
P pedestrian Yoctopat Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #2 Cözüm buldun mu? Aynı sorunu yasıyorum.
U ugurcn_gns Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #3 pedestrian dedi: Cözüm buldun mu? Aynı sorunu yasıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows'u guncelleyince sorun duzeldi.
pedestrian dedi: Cözüm buldun mu? Aynı sorunu yasıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows'u guncelleyince sorun duzeldi.