EA FC 25 alınır mı?

darkeagle1903

Hectopat
Daha fazla  
Şu an standard sürümü 1.160 TL. Fut vs anlamam etmem. Tek alma nedenim arkadaşlar ile beraber oynamak. Arada kendim de oynarım (offline). Bu sebep için alınır mı? Yoksa yakın zamanda PS Plus'a gelir mi? PS5 var ve bu nesilde yeniyim. En son PS1 vardı :D

Online oynamam zaten. Tek başıma oynayacağım zamanda en fazla botlarla ya da kariyer modunda bir bakarım diyorum. Asıl alma sebebim arkadaşlar arası yan yana oynamak PS kafeye para vermeye gerek yok diye düşündüm :)

Alabilirsiniz.
FIFA serileri yeni oyun çıkacağı zaman PS Plus'a geliyor.
Nisan, Mart gibi gelecektir.

Şu an standard sürümü 1.160 TL. Fut vs anlamam etmem. Tek alma nedenim arkadaşlar ile beraber oynamak. Arada kendim de oynarım (offline). Bu sebep için alınır mı? Yoksa yakın zamanda PS Plus'a gelir mi? PS5 var ve bu nesilde yeniyim. En son PS1 vardı :D

Bence Ultimate oynamayacaksan hiç bulaşma bu kadar paraya değmez. Ama hiç Fifa oyunun yoksa eski serilerden alınır.

Alabilirsiniz.
FIFA serileri yeni oyun çıkacağı zaman PS Plus'a geliyor.
Nisan, Mart gibi gelecektir.
Evet Mart gibi geliyor diyorlar o yüzden de bir fikir almak istedim.
Bence Ultimate oynamayacaksan hiç bulaşma bu kadar paraya değmez. Ama hiç Fifa oyunun yoksa eski serilerden alınır.
Ultimate oynamıyorum. Futbol oyunu hiç yok eski serilerin en büyük sorunu güncel kadro almaması keşke alsalar direkt 24 alır geçerdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı