EA FC 25 "DirectX error" hatası veriyor

Teguses

Decapat
Daha fazla  
Merhana arkadaşlar,

Oyunu oynarken bu hatayı alıyordum.

DirectX function "getdeviceremovedreason" failed with DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG ("the GPU will not respond to more commands"). GPU: "NVIDIA GeForce RTX 4060 laptop GPU". Driver: 576.40. this error is usually caused by the Graphics driver crashing; try installing the latest drivers.

Güncelleme yaptıktan sonra bu hatayı aldım.

Ekran görüntüsü 2025-05-19 225425.png

Sistemim gayet güçlü, ekran kartım yeni nesil RTX 4060 (laptop versiyonu), laptop da sıfır. Oyunları en düşük ayarlarda çalıştırmama rağmen bu hatayı alıyorum ve oyun kapanıyor. Sürücüden sonra böyle olması kafamı karıştırdı.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhana arkadaşlar,

Oyunu oynarken bu hatayı alıyordum.

DirectX function "getdeviceremovedreason" failed with DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG ("the GPU will not respond to more commands"). GPU: "NVIDIA GeForce RTX 4060 laptop GPU". Driver: 576.40. this error is usually caused by the Graphics driver crashing; try installing the latest drivers.

Güncelleme yaptıktan sonra bu hatayı aldım.

Eki Görüntüle 2494794

Sistemim gayet güçlü, ekran kartım yeni nesil RTX 4060 (laptop versiyonu), laptop da sıfır. Oyunları en düşük ayarlarda çalıştırmama rağmen bu hatayı alıyorum ve oyun kapanıyor. Sürücüden sonra böyle olması kafamı karıştırdı.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Victus 16 kullanıyorsanız Omen Gaming hub>graphics switcher>discrete yapın.

Monster Tulpar serisini kullanıyorum.

DDU ile NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı