Çözüldü EA FC 25 DirectX function "getdeviceremovedreason" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

o2misty

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti Laptop GPU
İşlemci
11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11800H @ 2.30GHz 2
Hem menü de hem oyunun içinde 10 FPS alıyor arada düzeliyor ama tekrar oluyor bazen hiç düzelmiyor her şeyi güncelledim oyun dosyalarını doğruladım vs. hiçbir türlü düzelmiyor. Her güncelleme geldiğinde daha farklı sorunlar çıkıyor oyunda var mı bir çözümü bu sorunun gerçekten canıma tak etti artık.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    10,4 KB · Görüntüleme: 566
Son düzenleyen: Moderatör:
Hem menü de hem oyunun içinde 10 FPS alıyor arada düzeliyor ama tekrar oluyor bazen hiç düzelmiyor her şeyi güncelledim oyun dosyalarını doğruladım vs. hiçbir türlü düzelmiyor. Her güncelleme geldiğinde daha farklı sorunlar çıkıyor oyunda var mı bir çözümü bu sorunun gerçekten canıma tak etti artık.

Belki bu konu yardımcı olabilir.

Belki bu konu yardımcı olabilir.

Yok maalesef donanım hızlandırmalı GPU planlamayı kapattım fakat bir şey değişmedi. Artık oyuna her girdiğimde yaklaşık 30 sn içinde atıyor aynı hatayı verip.

Yok maalesef donanım hızlandırmalı GPU planlamayı kapattım fakat bir şey değişmedi. Artık oyuna her girdiğimde yaklaşık 30 sn içinde atıyor aynı hatayı verip.

DDU ile hem Intel GPU hem NVIDIA GPU kaldır tekrar kur.

DDU ile hem Intel GPU hem NVIDIA GPU kaldır tekrar kur.

Değişen bir şey yok maalesef.

Dosya Ekleri

• resim_2024-12-21_220810516.png
    resim_2024-12-21_220810516.png
    11,8 KB · Görüntüleme: 480
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı