EA FC 25 Epic Games'e kol bağlanmıyor

rymec

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bu gece EA FC 25'i Epic Games üzerinden satin aldim. Çakma Gamemaster adında bir kolum var. Eski adiyla FIFA 22, FIFA 23, EA FC 24 oyunlarında bu kolu çalıştırabilmiştim. Fakat şu an EA FC 25'te kolu çalıştıramıyorum YouTube'daki bazi videolari denedim olmadi. Yardimci olabilir misiniz? Epic Games üzerinden aldim oyunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kontrolcü kısmından değil mi eğer öyleyse denedim.
Evet ama önce sol üstte oyunlar kısmına tıklayıp "Kütüphaneme steam dışı oyun ekle" dedin mi?
Ondan sonra o oyunu kütüphanende bul ve seç. Sonra üç noktaya tıkla, özellikler de. Sonra kontrolcü kısmına gel ve steam girdisini etkinleştir. Eğer önce oyunu eklemediysen steame ekle. Eğer bunları denediysen x360ce indirip dene.

Evet ama önce sol üstte oyunlar kısmına tıklayıp "kütüphaneme Steam dışı oyun ekle" dedin mi?
Ondan sonra o oyunu kütüphanende bul ve seç. Sonra üç noktaya tıkla, özellikler de. Sonra kontrolcü kısmına gel ve Steam girdisini etkinleştir. Eğer önce oyunu eklemediysen Steam'e ekle. Eğer bunları denediysen X360CE indirip dene.

Ekleyeceğim EA FC 25 oyunu mu olacak? Yoksa EA Desktop mu? Eğer desktopsa onu denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı