Türkçe ve sosyal nasıl arttırılır?

@Sherlock Osman kpssye hazırlanmıyorum hocam çok hakim değilim o yüzden ama aynı kanalım kpss oynatma listesi de var, benim attığım TYT sınavında daha çok işe yarar gibi gözüküyor. Klişe ama yapılabilecek tek şey oturup sağlam bir şekilde tüm konuları çalışmak sınav fark etmeksizin.

@Sherlock Osman KPSS'ye hazırlanmıyorum hocam çok hakim değilim o yüzden ama aynı kanalım KPSS oynatma listesi de var, benim attığım TYT sınavında daha çok işe yarar gibi gözüküyor. Klişe ama yapılabilecek tek şey oturup sağlam bir şekilde tüm konuları çalışmak sınav fark etmeksizin.

Anladım hocam hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Dil bilgisi aşırı zor değil, vakit ayırırsanız hallolur. Her gün paragraf çözüyor musunuz?

Hayır hiç Türkçe sosyal çalışmadım şu an sayısal tüm dersleri bitirdim geometri matematik fen TYT AYT hepsi bitti sosyal ve Türkçe kaldı onlara yoğunlaşcam biraz. İnşallah kalan sürede arttırabilirim

Hayır hiç Türkçe sosyal çalışmadım şu an sayısal tüm dersleri bitirdim geometri matematik fen TYT AYT hepsi bitti sosyal ve Türkçe kaldı onlara yoğunlaşcam biraz. İnşallah kalan sürede arttırabilirim

Her gün paragraf çözmeye dikkat edin. En kolay kısımdan boşu boşuna soru kaçmasın. Fullersiniz bile yeteri kadar vakit var, iyi çalışmalar.

Adamsın kral teşekkür ederim. İnşallah 80 üstü KPSS alırım ya çok yüksek hedefim yok. 120 soru da 65 70 net işimi görüyor ya. Nasıl bir plan izleyeyim önerin var mı?
Bu hocanın konularına baya bakın derim. Coğrafya bölümü okumama rağmen halen daha bakarım. Sizin gibi sayısalcılara bile Coğrafya'yı sevdirir.

Paragraf şart TYT de 40 sorunun en az 30'u paragraf. İyi net yapabilmeniz için paragraf yapmanız lazım. Kalan süre de halledebilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı