Çözüldü EA FC 25 standart sürüm de kariyer modu var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Unal0107

Yoctopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi kariyer modu var mı? Xbox'dan aldım.

Başlıkta belirttiğim gibi kariyer modu var mı? Xbox'dan aldım.
Standart yada Ultimate'de oynanış olarak bir fark yok. Ultimate sürümünde sadece kadro olarak vb. şeylerde daha olanak sağlıyor. Kısacası evet var.

Çözüm
Standart ya da Ultimate'de oynanış olarak bir fark yok. Ultimate sürümünde sadece kadro olarak vb. şeylerde daha olanak sağlıyor. Kısacası evet var.

Hocam bir de hypermotion standart sürümde var mı o sadece Ultimate de var diye duymuştum.

Hocam bir de hypermotion standart sürümde var mı o sadece Ultimate de var diye duymuştum.
Hocam Ultimate sadece size erken erişim verir ve başlangıçta oyun parası verir yani daha hızlı gelişmen açısından. Dediğim gibi Ultimate sürümü önemli bir şey değil Standartta ne varsa Ultimate'de aynı.

Hocam vallahi oyunu almaya elim hiç gitmemişti inşallah pişman olmam %70 indirim vardı 860 TL'ye aldim. Biraz da içim yanıyor ne yalan söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…