Kariyer modu için FC 25 alınır mı?

AnakinSkywalker0

Centipat
Daha fazla  
Hiç FIFA (FC) geçmişim yok ve hem alışmak için FC 25 indirimde iken almayı düşünüyorum. Fut için geç olduğunu söylediler ve zaten FIFA bilgim olmadığı için Fut'a bakmam oyuncu ve t. D modunu oynarım genelde. Bu dediklerime göre FC 25 alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka güncel kadro durumu ve başka bilmediğim sitelere kart bilgileri vermek korkutuyor yoksa gayet ve gayet cok güzel bir seçenek sundun hatta bunun için çok teşekkür ederim.
Normalde bende pesci birisiyim ancak eFootball ile sarmıyor kariyer modu cok cazip geldiği için mecburiyetten fifaya geçiş yapmak durumundayım...
Aynen öyle hocam Efutboll sarmiyor bende o yüzden FIFA'ya geçtim zaten durumumuz aynı
Ama kart için bilgileri öyle Steam deki gibi siteye falan kayıt etmiyorsun sadece alışveriş yapıyorsun yanlış hatırlamıyorsam benim attığım siteye gir whatsaptan iletişime geç havale yoluyla da alışveriş yapabilirsin adamlar fatura dahi kesiyor.

Fifa 23de kadrolar güncel mi???
FIFA 23 un kadroları 23 un yaz ayınına kadar olan kadrolar ama günümüz futbolcuların çoğu zaten var oyunda çok genç olanlar hariç yamal, arda güler falan yok galiba

Aynen öyle hocam Efutboll sarmiyor bende o yüzden FIFA'ya geçtim zaten durumumuz aynı
Ama kart için bilgileri öyle Steam deki gibi siteye falan kayıt etmiyorsun sadece alışveriş yapıyorsun yanlış hatırlamıyorsam benim attığım siteye gir whatsaptan iletişime geç havale yoluyla da alışveriş yapabilirsin adamlar fatura dahi kesiyor.

FIFA 23 un kadroları 23 un yaz ayınına kadar olan kadrolar ama günümüz futbolcuların çoğu zaten var oyunda çok genç olanlar hariç yamal, arda güler falan yok galiba
Anladım hocam, yardımların için çok teşekkürler artık son kararı verip bir şey yapacağım

Not düşeyim, sistemle alakasız oyunun optimizasyonu çöp. 4060 da sorun yaşayıp 2060 da sorun yaşamayan da var. Sadece offline oynayacaksan Showcase'i normal oyuna çevirebiliyorsun, internetten araştırmanı tavsiye ederim.

Hocam böyle sitelerde her satıcıdan hesap alınmaz, hesap bir anda gider. Her zaman satın aldığım ve hiçbir sorun yaşamadığım satıcıyı önerebilirim sana. EA SPORTS FC 25 Ultimate Sürüm + Garanti Satın Al | En Ucuz indirimli Fiyat | Anında Teslimat
Hocam benim kart 1650 takır takır oynuyorum hiçbir sorunu yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı