EA FC 25'e nasıl alışılır?

zagor123

Hectopat
FIFA 20'den sonra ilk kez oyunu aldım ama alışmak zor geliyor oyuncular fazla hantal geliyor. Nasıl alışabilirim? Yapmam gereken ayar vs. var mı?
Not: Menajerlik modunda oynuyorum.

Kendi oynayış tarzımla ilgili birkaç örnek vermek istiyorum.

Defans: Rakip atağa çıktığında, acele edip müdahale yapma. Rakibin üstüne gelmesine izin ver. Yanlış bir müdahale yaparsan, rakip kolayca arkana sarkabilir ve bu, tehlikeli bir atakla sonuçlanabilir. Bunun yerine, rakibin açısını kapatarak geri geri pres yap. Rakip ceza sahasına yaklaştığında, açısı daralacaktır. İşte o an, doğru bir zamanlama ile topu kapıp hızlı bir şekilde kontra atağa çık.

Atak: Topla gereksiz yere fazla oynamamaya özen göster. Oyuncularla doğrudan dikine gitmek yerine çapraz koşular yapmaya dikkat et. Eğer rakip savunması arasında sıkışırsan, topu saklayarak sırtını rakibe dön. Ardından hızlı bir şekilde kanatlara ya da ortaya pas ver ve ceza sahasına hareketlen. Bu şekilde daha etkili bir hücum organizasyonu kurabilirsin.

Kamera: Tele Yayın.
Şut: Keskinlik. (zor gelirse destekli de kullan)
Savunma: Gelişmiş.

FIFA 20'den sonra ilk kez oyunu aldım ama alışmak zor geliyor oyuncular fazla hantal geliyor. Nasıl alışabilirim? Yapmam gereken ayar vs. var mı?
Not: Menajerlik modunda oynuyorum.

Oyuncuların skillerine göre oyna. Perk mi deniyor ya da bilmiyorum. Plase şut falan altın özelliği olanları özelliklerine göre yerleştirip onları kullanmaya oyna. Yeşillemeyi aç zamanlamalı bitiricilik diye geçiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı