Steam EA FC 26 35 dolar!

Arkserhat

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Geçen günlerde konsol tarafında %50 yemişti, artık PC için de %50 indirim yedi. Ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir şey düşünmüyorum. 35 dolar dediğin 1.500 TL'ye tekabül ediyor, para kolay kazanılmıyor fiyatı 27 çıkmaya yakın daha çok düşecektir.

İsterse %70 veya %80 yesin hocam dolar her gün artıyor ve 2026 da da bayağı artacak gibi görünüyor. %70 indirim yedi diyelim hadi, senin dediğin fiyat olursa şaşırma. :D

Hiç belli olmaz yarın bir gün oyun bile alamayacak hale gelebiliriz 😀

Yakındır hocam almak istediğiniz oyun varsa bence en kısa sürede almayı bakın. Ben bu yıl bitmeden re requiem ve 007 first light ön sipariş vermeyi düşünüyorum çünkü 2026 da doların ne olacağı belli değil. :D

Canım sıkkınken bu konu gerçekten moralimi yerine getirdi, oyunu almak istiyordum ve bu güne nasipmiş. Tam Game Pass'den 800 liraya Forza 5 Premium alıyordum bir yandan da Forza 6 çıkacak diye düşünüyordum ve konuyu görünce artık Forza almaktan tamamen vaz geçip FC alıp geçeceğim. Forza 6 çıkınca onu alıp oynarım artık. Şimdilik bedava oynanabilir Forza 5 Standart sürümden devam. :)

Mostly Negative almış.
Kitlenin çok büyük bir kısmı Online tarafına odaklandığı için bu şekilde olmuş fakat bence tek başına kariyer vs. oynamayı düşünen biri alabilir.

Son düzenleme:
Hocam ne kadar olumsuz yorum alırsa alsın oyunları satıyor gene EA kazanıyor. Bu seri çok köklü ya bir de adına bakıyor insanlar o bile yeterli. Mesela ön sipariş zamanı 70 dolara alan arkadaşlarim oldu.
Oyunu oynayanların %90'ı UT için oynuyor. Onların umrunda değil oyun kötü mü, iyi mi. EA de fırsattan istifade her oyunun aynısını yapıyor. Olan bizlere oluyor.

Oyunu oynayanların %90'ı UT için oynuyor. Onların umurunda değil oyun kötü mü, iyi mi? EA de fırsattan istifade her oyunun aynısını yapıyor. Olan bizlere oluyor.

Evet hocam haklısın her sene aynı oyunu yeni oyunmuş gibi satıyorlar ama her yeni oyunda her sene iyice bozuyorlar. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı