EA FC 26 nasıl oynanır?

Buğra2928

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ilk kez FIFA aldım ama oyun çok karışık. Nasıl oynanılır, en çok hangi oyun modu oynanıyor? Rehber olarak videosu falan var mı, atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
en çok hangi oyun modu oynanıyor?
Genelde en çok division modu ve draft oynanıyor. Division Rivals'da Division seviyen ne kadar düşükse o kadar rank'ın yüksek oluyor(Kısaca Ranked maç). Ardarda maç kazanırsan Rank atlıyorsun, bazen kanser oluyorsun orası ayrı mesele.

Bir de Draft oyun modu var. Oyun sana sıfırdan geçiçi bir kadro açıyor. Sana her pozisyon için rastgele 5 oyuncu veriliyor, sen de oradan en iyisini seçip takımını kuruyorsun.

Genelde en çok division modu ve draft oynanıyor. Division Rivals'da Division seviyen ne kadar düşükse o kadar Rank'ın yüksek oluyor(Kısaca Ranked maç). Art arda maç kazanırsan Rank atlıyorsun, bazen kanser oluyorsun orası ayrı mesele.

Bir de Draft oyun modu var. Oyun sana sıfırdan geçiçi bir kadro açıyor. Sana her pozisyon için rastgele 5 oyuncu veriliyor, sen de oradan en iyisini seçip takımını kuruyorsun.

Rank maçı gibi anladım karşımzdaki oyuncular gerçek Online oyuncular değil mi bot atmıyor bir de ben yeni basladıgım için kadromda adam yok nasıl oyuncu toplayabilirin

Rank maçı gibi anladım karşımzda ki oyuncular gerçek Online oyuncular değil mi?
Evet, gerçek oyuncular.

Bir de ben yeni başladığım için kadromda adam yok, nasıl oyuncu toplayabilirim?
KKG görevlerini yap. Kısaltmanın açılımı, Kadro Kurma Görevleri. Oyunun istediği kriterde kadro kuruyorsun. Bunları yapınca oyun sana rastgele güzel bir kart veriyor. Normal oyunculardan daha iyi oluyor genelde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı