EA FC 26 oyunu 0.5 hızda çalışıyor

MrRwty

Hectopat
Daha fazla  
Oyuna girdim hiçbir problem yoktu ancak maça girdiğimde sanki 0.5 gibi oynanıyor ve oyun zevkini fena düşürüyor. Buna çözüm yok mu?

Oyuna girdim hiçbir problem yoktu ancak maça girdiğimde sanki 0.5 gibi oynanıyor ve oyun zevkini fena düşürüyor. Buna çözüm yok mu?

Hocam sistem özelliklerinden muhtemelen. Çünkü bende aynı sorunu yaşıyordum arada oyun kendini 0.5'e alıyordu, FPS ayarları yaptım. Bir de laptoptan oynuyordum laptopun altına buz koyuyordum. Bütün sorun düzeldi sonra bende.

Video atma şansınız var mı? Sistem özellikleri atarsaniz.
Siteye yanılmıyorsam video atamıyorum yada ben beceremedim sistem 2080 ekran kartı 8750H işlemci bulunduruyor

Hocam sistem özelliklerinden muhtemelen. Çünkü bende aynı sorunu yaşıyordum arada oyun kendini 0.5'e alıyordu, FPS ayarları yaptım. Bir de laptoptan oynuyordum laptopun altına buz koyuyordum. Bütün sorun düzeldi sonra bende.
Doğrudur büyük ihtimalle sistemden ancak sistemi değiştiremiyorum oyunu kütüphanemde bekleteceğim malesef

Sarjdayken dene pile bas full performans al öyle dene görüşün ama masa yanar dikkat yani.

Siteye yanılmıyorsam video atamıyorum ya da ben beceremedim sistem 2080 ekran kartı 8750H işlemci bulunduruyor.

Doğrudur büyük ihtimalle sistemden ancak sistemi değiştiremiyorum oyunu kütüphanemde bekleteceğim maalesef.

Hocam grafikleri dusur ve yine olmasa oyun hızını artir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
olmasa bunu deneyin oyun hız için.

Sarjdayken dene pile bas full performans al öyle dene görüşün ama masa yanar dikkat yani.

Hocam grafikleri dusur ve yine olmasa oyun hızını artir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
olmasa bunu deneyin oyun hız için.

Full performans pilde calisiyor normalde de videoyu da nasipse yarın deneyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı