EA FC 26'da joystick takılı kalıyor

Bartu B

Hectopat
Yer
Tekirdag
Daha fazla  
EA FC 24'ten beri aynı gamepad (Logitech F710) ile oynamaktayım. Son bir haftadır maç içerisindeyken 3-5 saniyeliğine oyuncu koşarken takılı kalıyor veya son yaptığım hareket neyse onu yapmaya çalışıyor ve bunu cancelleyemiyorum. Gamepad'imde fiziksel herhangi bir sorun yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
EA FC 24'ten beri aynı gamepad (Logitech F710) ile oynamaktayım. Son bir haftadır maç içerisindeyken 3-5 saniyeliğine oyuncu koşarken takılı kalıyor veya son yaptığım hareket neyse onu yapmaya çalışıyor ve bunu cancelleyemiyorum. Gamepad'imde fiziksel herhangi bir sorun yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Joystickle alakalı bir durum hocam bu maalesef.

Steam topluluğunda bununla ilgili birkaç açıklama buldum. Logitech F710 connection issue :: Off Topic USB portun güç tasarrufuna geçtiğini belirtmişler. Ama eğer bir yazılımsal sorun olsaydı, bunun 2 sene sonra çıkacağını düşünmüyorum. Fiziksel hazarı anlamayabilirsiniz çoğu kol belirli süreler ardından bozulabiliyor.
Joystickte fiziksel herhangi bir sıkıntı yok, bu joystickte kronik yazılımsal bir sıkıntıdan mı oluyor yani ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı