Sabah 7'den beri oyunu oynuyorum, sezonlar modunda 15 maç falan yapmışımdır. Şu an için gördüğüm en büyük problem spiker sesi. Oyunda spiker sesi çıkmıyor. Onun dışında performans konusunda bir şikayetim yok. Düşük ayarlarda 120FPS'e kilitli bir şekilde yağ gibi akıyor.Sabah 7 itibarıyla açıldı. Henüz oynayamadım anca yarın bakabileceğim. Deneyen oynayan arkadaşlar var mı? Optimizasyon özürlü bir oyun olmamıştır yine diye umuyorum.
Artık bu fiyat bandında alınan oyunlarda tuhaf hatalar görünce insan tahammül edemiyor. Yine bu fiyatları verdikten sonra insan türkçe spiker dil desteği de görmek istiyor. Ben mi abartıyorum ?Sabah 7'den beri oyunu oynuyorum, sezonlar modunda 15 maç falan yapmışımdır. Şu an için gördüğüm en büyük problem spiker sesi. Oyunda spiker sesi çıkmıyor. Onun dışında performans konusunda bir şikayetim yok. Düşük ayarlarda 120FPS'e kilitli bir şekilde yağ gibi akıyor.
Konu FIFA ve EA olunca bu hatalar normal hatta basit geliyor artik. Zaten spiker sesi pek muhim degil benim icin, arkada sakin kafada muzikler acarak oynuyorum oyunu.Artık bu fiyat bandında alınan oyunlarda tuhaf hatalar görünce insan tahammül edemiyor. Yine bu fiyatları verdikten sonra insan türkçe spiker dil desteği de görmek istiyor. Ben mi abartıyorum ?![]()
Rekabetin olmaması en çok bizi vuruyor. Alternatifin olmayınca mahkumsunKonu FIFA ve EA olunca bu hatalar normal hatta basit geliyor artik. Zaten spiker sesi pek muhim degil benim icin, arkada sakin kafada muzikler acarak oynuyorum oyunu.
hocam fifada fps nasıl göreceğim bulamadım yardımcı olabilir misiniz?Sabah 7'den beri oyunu oynuyorum, sezonlar modunda 15 maç falan yapmışımdır. Şu an için gördüğüm en büyük problem spiker sesi. Oyunda spiker sesi çıkmıyor. Onun dışında performans konusunda bir şikayetim yok. Düşük ayarlarda 120FPS'e kilitli bir şekilde yağ gibi akıyor.
Nvidia ekran kartin varsa ALT+R yap.hocam fifada fps nasıl göreceğim bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
eyvallah hocam. 120ye kendi mi kitliyor fpsi nereden limitlendirebiliyoruz?Nvidia ekran kartin varsa ALT+R yap.
Grafik ayarlarinda maksimum FPS syari gibi bir sey olmali. Onu 120 yapmalisin.eyvallah hocam. 120ye kendi mi kitliyor fpsi nereden limitlendirebiliyoruz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.