- Makaleler
- 3
Rekabetçi oyun oynamak isteyenler için tek ve en net tercihim her zaman gamesir cyclone 2'dir. Şimdiye kadar beni her yönden tatmin eden tek gamepad kendisi
Rekabetciden kastın fps oyunları mı ?Rekabetçi oyun oynamak isteyenler için tek ve en net tercihim her zaman gamesir cyclone 2'dir. Şimdiye kadar beni her yönden tatmin eden tek gamepad kendisi
Sadece fps değil. Rekabetçi demek düşük gecikme süresi ve isabetli hareket demek benim gözümde. Ben f1'i rekabetçi oynarım başkası fps başkası fifa. Önemli olan gecikme süresiRekabetciden kastın fps oyunları mı ?
Ya hocam cylone 2- Gulikit kk3 max- 8bitdo ultimate arasında kaldım sence hangisini almalıyım ?Sadece fps değil. Rekabetçi demek düşük gecikme süresi ve isabetli hareket demek benim gözümde. Ben f1'i rekabetçi oynarım başkası fps başkası fifa. Önemli olan gecikme süresi
Cyclone 2 hocam benim tercihimYa hocam cylone 2- Gulikit kk3 max- 8bitdo ultimate arasında kaldım sence hangisini almalıyım ?
Hocam mahsuru yoksa nedenini sorabilir miyim bigbig won rainbow combo'da hoşuma gitmisti.Cyclone 2 hocam benim tercihim
Bigbig won rainbowda hall effect yok hocam. Bu yüzden cyclone 2 veya easysmx d10 daha iyi kollar açık ara.Hocam mahsuru yoksa nedenini sorabilir miyim bigbig won rainbow combo'da hoşuma gitmisti.
Amazondan cyclone 2 beyaz siparişi verdim hocam.Bigbig won rainbowda hall effect yok hocam. Bu yüzden cyclone 2 veya easysmx d10 daha iyi kollar açık ara.
Hayırlı olsun hocamAmazondan cyclone 2 beyaz siparişi verdim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.