O düşündüğünüz gibi bir şey değil. Her oyuncunun ayrı Playstyle özelliği var. Mesela Rashford'un Power Shot yeteneği var, topa çok sert vuruyor. Siz hangi oyuncunun Playstyle özelliğini soruyorsunuz?Arkadaşlar bu sene yeni özellik geldi fakat maçta hangi tuş kombinasyonuyla yapılcagını bılmıyorum. Yardımınızı bekliyorum.
Arkadaşlar bu sene yeni özellik geldi fakat maçta hangi tuş kombinasyonuyla yapılcagını bılmıyorum. Yardımınızı bekliyorum.
Hocam anlamadınız sanırım soruyu, nasıl yapılır o özellikler diyorum.2 çeşit playstyle var birisi altın diğeri gümüş. Hemen hemen aynı şey sadece altın olan daha iyisi denebilir.
Mesela bi oyuncunun kafa vuruşu özelliği var onu diyorum yapmak içinO düşündüğünüz gibi bir şey değil. Her oyuncunun ayrı Playstyle özelliği var. Mesela Rashford'un Power Shot yeteneği var, topa çok sert vuruyor. Siz hangi oyuncunun Playstyle özelliğini soruyorsunuz?
Normal kafa vuruşu yapıyorsun ekstra bir şey yapmana gerek yok. Pasif yetenek gibi düşünün.Hocam anlamadınız sanırım soruyu, nasıl yapılır o özellikler diyorum.
Mesela bi oyuncunun kafa vuruşu özelliği var onu diyorum yapmak için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.