Çözüldü EA Games Pro aboneliği aldıktan sonra iptal edilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, EA Games Pro üyeliği alacaktım fakat üyelik bitiminde otomatik yenileniyormuş ben bunu istemiyorum. Sözleşmede de iptal ederseniz üyelik tarihinden itibaren 14 gün içinde cayma hakkınız olduğunu onaylarsınız ve bu süre içinde içeriği indirirseniz veya diğer herhangi bir avantajı kullanırsanız bu hakkı kaybedeceğinizi kabul edersiniz diye bir ibare var. Aldıktan sonra üyeliği iptal edersem üyelik iptal mi oluyor anlamadım. Aldıktan sonra iptal eden arkadaşlar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Alıp aynı gün veya birkaç gün içinde iptal edersen bir sonraki abonelik yenileme tarihinde yenilenmez, halihazırdaki abonelik süresi boyunca kullanmaya devam edebilirsin. Son günü vesaire beklemene gerek yok iptal etmek için.
Alıp aynı gün veya birkaç gün içinde iptal edersen bir sonraki abonelik yenileme tarihinde yenilenmez, halihazırdaki abonelik süresi boyunca kullanmaya devam edebilirsin. Son günü vesaire beklemene gerek yok iptal etmek için.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…