Merhaba. Yaklaşık 2 gün önce Steam hesabım üzerinden FIFA 23 oyununu satın aldım. Oyunu yükledim ve girdim. Yüklenme ekranı geldi fakat sonradan açılmadı. Ben biraz araştırma yaptım. EA hesaplarına baktım. Benim kendi Steam hesabım üzerinden satın aldığım FIFA kardeşimin EA hesabında gözüküyordu. Ayarlara girdim. Kardeşimin EA hesabına kendi Steam hesabım bağlıymış. Sonra kendi Steam hesabımı kardeşimin EA hesabından çıkardım. Kendi EA hesabımdaki Steam hesabına baktım ve bir arkadaşımın Steam hesabı bağlıymış. Kendi EA hesabımdaki arkadaşımın Steam hesabını çıkardım. Sonra kendi Steam hesabımı bağlamaya çalışırken şöyle bir hatayla karşılaşıyorum:
Hocam em*****@gmail.com hesabına bağlı bir ea hesabı daha önceden sizin steam hesabınız ile eşleştirilmiş o gmail adresini biliyorsanız account ayarlarından steam hesabını çıkarmanız gerek.
Hocam em*****@gmail.com hesabına bağlı bir ea hesabı daha önceden sizin steam hesabınız ile eşleştirilmiş o gmail adresini biliyorsanız account ayarlarından steam hesabını çıkarmanız gerek.
Hocam şuan bağlamaya çalıştığınız steam hesabı başka bir ea play hesabına bağlı o yüzden bağlayamıyorsunuz ilk önce bağlı olan ea play hesabından steam bağlantısını kesmeniz gerekiyor.
Hocam steam hesabınıza bağlı olan ea play hesabının gmaili em****@gmail.com diye bir hesap gmail hesaplarınızdan herhangi birisi em ile başlıyorsa o gmail ile ea playe girip steam hesabınızın bağlantısını kesin.