Çözüldü EA Games'e giriş yapınca kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yiğit_17

Hectopat
Yer
Ankara/Gölbaşı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 1600 AF 3.40 GHz
Powercolor hellhound RX 6600
Fury beast 16gb 3200MHZ x1
Kioxia exceria G2 1TB
Gigabyte B450M-K
MSI MAG A600DN
Redmi Note 11 Pro
Meslek
Öğrenci
EA Games Launcher'ında Battlefield 4 oynuyordum. Oyunu kapadım sonra PC tamamen kapattım sabah kalkınca tekrar oyununu başlatınca giriş yapma yerine attı. Giriş yapınca Launcher kapanıyor, açınca tekrar giriş yaptırıyor.

Çözüm
Sorunun sebebi yüksek ihtimalle kullanıcı adından kaynaklanıyor. Aynı sorunu dün akşam çözdüm. Bu arada işletim sisteminizi de söylerseniz ona göre ek açıklama yapmam gerekiyor. (Home, pro vs.)
Sorunun sebebi yüksek ihtimalle kullanıcı adından kaynaklanıyor. Aynı sorunu dün akşam çözdüm. Bu arada işletim sisteminizi de söylerseniz ona göre ek açıklama yapmam gerekiyor. (Home, pro vs.)

Çözüm
Sorunun sebebi yüksek ihtimalle kullanıcı adından kaynaklanıyor. Aynı sorunu dün akşam çözdüm. Bu arada işletim sisteminizi de söylerseniz ona göre ek açıklama yapmam gerekiyor. (Home, Pro vs.)

Windows 10 Home.

Windows 10 Home.
Windows 10 Home'da rehberin ilk aşaması işe yaramıyor. Bilgisayar Yönetimi aşamasını yapmayın. Ayrıca işiniz bittiğinde ve ana oturumunuza geçtiğinizde CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şunu yazın: net user Administrator /active:no

Bu sayede yönetici hesabı devredışı kalacaktır. Her şey bittiğinde EA Desktop'a tekrar girmeyi deneyin. Gerekirse laucher'ı kaldırıp tekrar yükleyin.

Windows 10 Home'da rehberin ilk aşaması işe yaramıyor. Bilgisayar yönetimi aşamasını yapmayın. Ayrıca işiniz bittiğinde ve ana oturumunuza geçtiğinizde CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şunu yazın: net user Administrator /active:no

Bu sayede yönetici hesabı devre dışı kalacaktır. Her şey bittiğinde EA Desktop'a tekrar girmeyi deneyin. Gerekirse Laucher'ı kaldırıp tekrar yükleyin.

Cevabınız için teşekkürler ben o attığınız yerdi yöntemi beceremedim format atmak zorunda kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı