EA Giriş doğrulama e-posta kodu gelmiyor

• Konuyu başlatan NRVS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 13.485
bende deniyorum 1 haftadır hiçbir şekilde doğrulama kodu gelmiyor internetten araştırdım ama hepsi desteğe başvurunca kodu attığını söylüyorlar ama benden hesabımı girmemi istiyor ben ise hesabımı girince yine doğrulama kodu istiyor ama doğrulama kodu gelmediği için orayada giriş yapamıyorum ?

bende deniyorum 1 haftadır hiçbir şekilde doğrulama kodu gelmiyor internetten araştırdım ama hepsi desteğe başvurunca kodu attığını söylüyorlar ama benden hesabımı girmemi istiyor ben ise hesabımı girince yine doğrulama kodu istiyor ama doğrulama kodu gelmediği için orayada giriş yapamıyorum ?
Hayır sizden kod istemiyorlar. Sizden yeni bir e-posta adresi vermenizi istiyor böylece bu e-postayı EA hesabınıza ekliyor. Kod yeni verdiğiniz e-postaya geliyor.

[/QUOTE]

Bende deniyorum 1 haftadır hiçbir şekilde doğrulama kodu gelmiyor internetten araştırdım ama hepsi desteğe başvurunca kodu attığını söylüyorlar ama benden hesabımı girmemi istiyor ben ise hesabımı girince yine doğrulama kodu istiyor ama doğrulama kodu gelmediği için orayada giriş yapamıyorum?

Merhaba sorun bende de mevcut Origin üzerinden giriyordum ama FIFA EA geçti oradanda girebilmek için doğrulama kodu istiyor mailime kod gelmiyor EA ile mailleşiyorum hesap doğrulaması yapılamadı diye dönüş yapıyorlar bildiğim bütün bilgileri vermeme rağmen nasıl bir yol izlemeliyim yeniden FIFA almak istemiyorum yardımlarınızı bekliyorum...

Merhaba sorun bende de mevcut Origin üzerinden giriyordum ama FIFA EA geçti oradanda girebilmek için doğrulama kodu istiyor mailime kod gelmiyor EA ile mailleşiyorum hesap doğrulaması yapılamadı diye dönüş yapıyorlar bildiğim bütün bilgileri vermeme rağmen nasıl bir yol izlemeliyim yeniden FIFA almak istemiyorum yardımlarınızı bekliyorum...
Merhaba, canlı desteğe yazın hemen düzeltiyorlar. (İngilizce yazmanız gerekiyor)

Sorunu ileride yaşayan arkadaşlar için yazıyorum, sorunu resend diyerek çözdüm gönder deyince göndermiyor telefona kod deyince yine göndermiyor tekrar gönderme süresinin geçmesini bekleyip ardından tekrar gönder diyerek eriştim.

Sorunu ileride yaşayan arkadaşlar için yazıyorum, sorunu resend diyerek çözdüm gönder deyince göndermiyor telefona kod deyince yine göndermiyor tekrar gönderme süresinin geçmesini bekleyip ardından tekrar gönder diyerek eriştim.

Nasıl yani?

Bazen gereksiz klasöründe kalıyor kontrol et mutlaka , EA hesabında kayıtlı adresle girişte kullandığın e-posta tam olarak aynı mı? onu da kontrol et birde Teknoloji destek hattı var istersen o birimi de arayabilirsin hemen sorunu çözüyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı