EA ham 45k mümkün mü?

arthur morgann11

Yoctopat
Daha fazla  
Burasi su anki durum kisa ve oz son paragrafta atlayin isterseniz.
Selam dostlar, bu sene 2. kez YKS gireceğim 19 yasindayim o yuzden stresliyim. Bu sene 230k yaptim EA'dan TYT 60 AYT mat 9.5 sos1 20. calismistim yani temelim var. Gecen sene mavi orijinallerde 15 net yapiyordum. Normalde 120k falan bekliyordum once yapardim dedim olmadi. Bir yer yazdim geldi ve du an diplomam 40a dusuyor. Hedefim bu sene yerlestirme EA 180K-150k arasi. Yapabilir miyim ne yapmam gerek? Mat ve geo temelim var. Tarih 0'im edb divan + halk var ama unuttum. Bu sene hem 4+4'ten iki kari gircekmis hem de diplomam yariya dusuyor o yuzden stresliyim. Gecen TYT 345 denemesi yaptim 61 geldi gecen seneden kalan orta bir mat deneme cozdum lti olmayan deneme 16 net geldi.

Sonuç: Nasıl calismaliyim gunde 2-3 saat haftada 5-6 yeter mi EA yerlestirme 150k icin bu sene girecek kisi ve diplomam i goz onune alirsak. Su an bs AYT mat ve geo kitabini çözüyorum arada da problemler atıyorum. Yani sinavda battimi yoksa eksik miydim emin degilim. 150k gelir mi EA yer. 23'e gore hamda 40-50k bu sene 150k yer gibi bir şey olabilir. Belki yani 4+4'ten ve diplomamdan emin degilim. Evde çalışacağım YT ve sb falan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı