Ali Bilgin
Hectopat
EA Play satın aldım ve oyunlarımı kütüphaneme ekledim eklenen oyunlar Origin kütüphanesine de gelmek zorunda. Mesela Crysis 1 Origin kütüphaneme gelmiyor oyunu çalıştırınca da kod istiyor kodu da Origin'de sağ tık yapıp alacakmışız belli başlı oyunlarda böyle. EA answers HQ'ye yazdım ve bu sorunun sadece üst destek ekibiyle çözülebileceğini söyledi ve mail atmamı söylediler. Mail attım 1 hafta bekledim... Geri dönüş geldi hesabınız sizlere ait olduğunu doğrulayın. Screenshot istediler yolladım 4 gün daha bekledim... Evet geri dönüşte sorununuzu yazın diyordu sslerini attım yazdım ve 1 hafta daha bekledim... Bekledikten sonra doğrulama için mailinize kod gönderdik onu da yollayın dediler yolladım 1 hafta daha geçti... Sonra ne geldi dönüş olarak hesabın size ait olduğunu doğrulamak için bir daha screenshot istediler detaylıca yeniden yolladım ve dönüş gelmedi. EA Play üyeliğim bitmek üzere şimdi ben bu işten ne anladım. En geç 72 saat içinde dönüş yaparız diyorlar 1 hafta falan geçiyor. Ubisoft'ta da buna benzer bir şey olmuştu Live Chat'e bağladılar 5dk sürmedi. Bu ne rezilliktir, yeni gelişme olursa haberdar ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: