Epic Games Hesabım çalındı ve destek hiçbir şey yapmıyor

kalifish1

Hectopat
Daha fazla  
24 şubat günü hesabım çalındı. Gmail'i falan değişmiş şifresini değişmiş işte 7-9 Haziran gibi hesaba girmeyi denedim denediğimde hesaba girmek yerine kayıt olmuştu. Kısaca Gmail değiştiği için yeni hesap oluşturuyor işte. Arkadaşlarımla Dead by Daylight gircektim ve Epic Games hesabımda var oyun şimdi 10 Haziran gibi ilk talebimi atım.

1720017657168.png

Bana Gmail'den hesap kurtarma atmışlardı.

1720017720952.png

Fakat asıl sorun şimdi başlıyor. 11 Haziran ve 22 Haziran günleri evde değildim eve geldiğimde 26 Haziran günü gmailerimi kontrol ederken bunu gördüm. Zaman aşımına uğramıştı yani işe yaramıyordu. Bunun hakkında Gmail'e reply atım konuştuk falan bana birkaç tane güvenlik sorusu sordu ama komik olan şu hesabıma 1 yıl önce girdiğim için hiçbir şey hatırlamıyordum. Mesela 9 soru sordu desek 5 falan doğru bildim. Ondan sonra sözde "hesap benim olduğu doğrulanamamış"? Bana hesap kurtarma atıyolar ondan sonra hesabın benim olduğunu doğrulayamamışlar? Benim değil zaten artık çalmışlar mesela sorulardan bir tanesi hangi ülkelerden satış yaptığın ben yazdım oraya ama hesabımı çalan kişi hesabımda bir şey satın aldıysa veya hesap bağladıysa sorular zaten yanlış olacak tamam dedim 2. talebimi attım.

1720017896531.png

Bu sefer 2 gün sonra talebimi kapatılar o kadar kanıt vardı oysaki. Bugün 3. talebimi yazdım birkaç saat sonra tekrar kapandı?
Galiba artık hesap benim değil oradan hesabımı çalan arkadaşın elini öpüp hayırlı olsun diyorum.

1720018001374.png

Yapabileceğim bir şey var mı acaba? Çok saçma bir durum hesap benim olmasına rağmen.
Buradada kapatılan taleplerin kanıtı var.

1720018273872.png

Son düzenleyen: Moderatör:
24 şubat günü hesabım çalındı Gmail'i falan değişmiş şifresini değişmiş işte 7-9 Haziran gibi hesaba girmeyi denedim denediğimde hesaba girmek yerine kayıt olmuştu kısaca Gmail değiştiği için yeni hesap oluşturuyor işte arkadaşlarımla Dead by Daylight gircektim ve Epic Games hesabımda var oyun şimdi 10 Haziran gibi ilk talepimi atım.

Eki Görüntüle 2240645

Bana Gmail'den hesap kurtarma atmışlardı.

Eki Görüntüle 2240647

Fakat asıl sorun şimdi başlıyor 11 Haziran ve 22 Haziran günleri evde değildim eve geldiğimde 26 Haziran günü gmailerimi kontrol ederken bunu gördüm zaman aşımına uğramıştı yani işe yaramıyordu bunun hakkında Gmail'e reply atım konuştuk falan bana birkaç tane güvenlik sorusu sordu ama komik olan şu hesabıma 1 yıl önce girdiğim için hiçbir şey hatırlamıyordum mesela 9 soru sordu desek 5 falan doğru bildim ondan sonra sözde "hesap benim olduğu doğrulanamamış"? Bana hesap kurtarma atıyolar ondan sonra hesabın benim olduğunu doğrulayamamışlar? Benim değil zaten artık çalmışlar mesela sorulardan bitanesi hangi ülkelerden satış yaptığın ben yazdım oraya ama hesabımı çalan kişi hesabımda bir şey satın aldıysa veya hesap bağladıysa sorular zaten yanlış olacak tamam dedim 2. talepimi atım.

Eki Görüntüle 2240649

Bu sefer 2 gün sonra talepimi kapatılar o kadar kanıt vardı oysaki bugün 3. talepimi yazdım birkaç saat sonra tekrar kapandı?
Galiba artık hesap benim değil oradan hesabımı çalan arkadaşın elini öpüp hayırlı olsun diyorum.

Eki Görüntüle 2240651

Yapabileceğim bir şey var mı acaba? Çok saçma bir durum hesap benim olmasına rağmen.

Buradada kapatılan taleplerin kanıtı var.

Eki Görüntüle 2240653

Ödeme yaptığın kart bilgileri kabul oluyor olabilir Steam ile aynı şekilde.

Her firmanın politikası budur. Sadece sizden istediği bilgilerin yanında, kimsenin bilemeyeceği spesifik bilgileri doğrulamanız da şansınızı yükseltecektir. Lol hesabımın epostasını değiştirmek 1.5 yılıma mâl olmuştu ve çok zor bir şekilde geri almıştım.

Hesapları çalınan başka kişilerin birden fazla talep attığında ( doğru bilgilerle ) talebinin onay gördüğünü söylemişti. Şansınızı deneyin birden fazla talep atın.

Hesapları çalınan başka kişilerin birden fazla talep attığında ( doğru bilgilerle ) talebinin onay gördüğünü söylemişti. Şansınızı deneyin birden fazla talep atın.
3. veya 4. talebimde, 10 senelik hesabımda hangi yıllarda hangi arkadaşlara hediye gönderdiğim bilgisi ile almıştım hesabımı.

Her firmanın politikası budur. Sadece sizden istediği bilgilerin yanında, kimsenin bilemeyeceği spesifik bilgileri doğrulamanız da şansınızı yükseltecektir. LoL hesabımın epostasını değiştirmek 1.5 yılıma mâl olmuştu ve çok zor bir şekilde geri almıştım.

Söylediğinizi yapmak isterdim fakat taleplerime cevap atmak yerine kapatıyolar direk.

Bir kişi ile sohbet edebilsem sadece alacağım zaten.

Güncelleme: Bütün bulabildiğim kanıtları buldum bütün kredi kartımdan yaşadığım yere kadar bağladım Steam hesabına kadarki Steam hesabım ismi Epic Games ile aynı hem de.
Affedersiniz ama şerefsizler bütün açtığım talepleri kapatıyor sinirim bozulmaya başladı direk bakmıyolar bile anında kapanıyor. Hesabı geri alabileceğimi sanmıyorum. Bu ekonomide yeni oyunlar almak kaldı. Ama GTA 5 hesabımı da çalmışlar çünkü Epic Games bağlıydı onunda kanıtı atmıştım gene de bir şey yapmadılar kapatılar direk.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı