EA App EA hesabını kurtarmak

BartuP

Centipat
Katılım
4 Eylül 2022
Mesajlar
741
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Benim 2021 sonlarına doğru birisi 10 yıllık her şeyimin olduğu Hotmail hesabına girmeye çalışıyordu daha önceden mail dataleake kurban gitmiş her gün başarısız giriş şeylerini görmekten sıkılmıştım ve bir gün ben uyurken girer hesapları toplar vb korkusuyla hesaplarımı başka bir maile taşıdım eski maili silmedim şöyle yaptım birincil epostayı değiştirdim eskiyi sildim. Hesap aynı hesap ama giriş epostası farklı işte EA hesabımı eski mailde unutmuşum o da Steam'e bağlı işte. Star Wars oyunu aldım geçen açtığımda eski mailimin olduğu şifresini bile hatırlamadığım hesaba bağladı oyunu işte hesaba giriş yapamıyorum çünkü ne maile erişim var ne de şifreyi hatırlıyorum. Ama Star Wars oyununu Steam'den açtığım anda otomatik açılan EA App o hesaba giriyor ve profilime vb bakabiliyorum ama neyi değiştirmek istesem eski maile doğrulama kodu istiyor.
Konuyu giriş yapabildiğim ama bir şey değiştiremediğim hesaptan supporta yazdım ve dün sabah profilde mailin tam adı yazmadığından dolayı sanırım doğrulama amaçlı eski mailin tam adını istediler. Yazdım bekliyorum. Anlamadığım bir şekilde profilimdeki region(bölge) kısmı rastgele olarak Afganistan oluyor. Ben de adamın hesabıma erişimi olduğu korkusuyla yeni bir EA hesabı açıp bu sabah tekrar ticket gönderdim.

Elimde şu bilgiler var.
Hesaba adım soyadım kayıtlı, destek isterse kimlik fotoğrafı atarım. Türk bir çalışan ile görüşüp doğrularlar diye düşünüyorum.
Hesap tamamen bana ait olan Steam hesabıma bağlı durumda. Bağlantıyı sadece EA tarafından kesebiliyorum ama onda da eski maile kod göndereceğini söylüyor. Steam hesabıma bağlı olması kurtarır mı?

Offff yine aşağı kaydı konu
 
Son düzenleme:
Çok oldu hocam. Hem hesabı silmedim, aynı hesabın birincil epostasını değiştirip eskisini kaldırdım.

O durumda bildiğim kadarıyla ne yazık ki yapabileceğin bir şey yok.
Türk çalışan diye bir şey de yok. Kim denk gelirse onunla konuşuyorsun.
Bir daha böyle bir durumda hesap silme, hesabın şifresini değiştir, yeni güvenlik yolları ekle.
 
O durumda bildiğim kadarıyla ne yazık ki yapabileceğin bir şey yok.
Türk çalışan diye bir şey de yok. Kim denk gelirse onunla konuşuyorsun.
Bir daha böyle bir durumda hesap silme, hesabın şifresini değiştir, yeni güvenlik yolları ekle.

Hocam EA'ya ticket attım ve bekliyorum. Cevaplar geç geleceği için bu süreç biraz sürecek gibi. Şunu sormak istiyorum. EA'ya hesabın benim olduğunu kanıtlayamadım diyelim. Steam Support ile iletişime geçip EA hesabımın bağlantısını kaldırabilir miyim? Gerekirse Steam'deki EA oyununu yeniden satın alırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı