EA ile nasıl iletişime geçebilirim?

Elweald

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba, EA'e artık hiçbir hesabıma bağlayamıyorum. İlk başta Amazon hesabında oldu şimdi ise Xbox'a. Amazon hesabımı aynı hesabıma bağlamama rağmen şimdi tekrar bağlantı istiyor ve dediği şey yalnızca bir hesaba bağlanabilir diye. Bunun çözümü nedir veya bilmiyorsanız EA ile nasıl iletişime geçebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sırayla anlatabilir misiniz bana. Anlamıyorum pek bu işlerden hangi yolları takip edeceğim bağlanmak için.

Öncelikle "Log In" kısmından giriş yapmalısınız veya hesabınıza o kadar da ulaşamıyorsanız "Sign Up"tan yeni hesap açmalısınız. Daha sonra sol üstteki bardan "Contact Us"a tıklayın ve "Create new case"e basarak sorununuzu anlatabilirsiniz. Yazabiliyorsanız İngilizce yazmanız daha hızlı yanıt almanızı sağlar diye düşünüyorum.

Öncelikle "log ın" kısmından giriş yapmalısınız veya hesabınıza o kadar da ulaşamıyorsanız "sign up"tan yeni hesap açmalısınız. Daha sonra sol üstteki bardan "contact us"a tıklayın ve "create New case"e basarak sorununuzu anlatabilirsiniz. Yazabiliyorsanız İngilizce yazmanız daha hızlı yanıt almanızı sağlar diye düşünüyorum.

Hocam şu anda çalışmıyorlarmış çalışma saatlerini biliyor musunuz? Bir de hangi seçeneği seçerek mesaj atayım sizce Origin'i seçtim PC seçtim oradan çıkanlardan hangisini seçmeliyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı