SHOCK00 Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 343 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 Ekteki hatayı alıyorum yardımcı olabilir misiniz? Dosya Ekleri 5.png 13,7 KB · Görüntüleme: 334
Çözüm reptile 5 Kasım 2023 @SHOCK00 EA App uygulamasını bir de CMD üzerinden silmeye çalışın bakalım. CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra çıkan ekrana wmic yazın. Bu işlemden sonra da product where name="EA app" call uninstall yazın ve onaylayıp tekrar deneyin.
@SHOCK00 EA App uygulamasını bir de CMD üzerinden silmeye çalışın bakalım. CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra çıkan ekrana wmic yazın. Bu işlemden sonra da product where name="EA app" call uninstall yazın ve onaylayıp tekrar deneyin.
KS KS SHOCK00 Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 343 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #61 reptile dedi: Güzel bir haber. Bu sayede Denetim Masası üzerinde görünmeyen yazılımların CMD üzerinden de kaldırılabildiğini öğrenmiş oldum. Uğraştığımıza değdi açıkçası. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle deydi teşekkürler. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Güzel bir haber. Bu sayede Denetim Masası üzerinde görünmeyen yazılımların CMD üzerinden de kaldırılabildiğini öğrenmiş oldum. Uğraştığımıza değdi açıkçası. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle deydi teşekkürler.
B Berkmoon58 Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #62 reptile dedi: Önce wmic yazdıktan sonra onu yazacaksınız. Eki Görüntüle 2004083 Genişletmek için tıkla... ben de aynısını yaptım fakat ne yaptım bilmiyorum devamında ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musun? Artı 0 Eksi
reptile dedi: Önce wmic yazdıktan sonra onu yazacaksınız. Eki Görüntüle 2004083 Genişletmek için tıkla... ben de aynısını yaptım fakat ne yaptım bilmiyorum devamında ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musun?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.481 Çözümler 775 27 Kasım 2023 #63 @Berkmoon58 Yeni bir konu oluşturun lütfen. Oradan size yardımcı olayım. Yaşadığınız sorunu detaylı bir şekilde belirtirseniz iyi olur. Artı 0 Eksi
@Berkmoon58 Yeni bir konu oluşturun lütfen. Oradan size yardımcı olayım. Yaşadığınız sorunu detaylı bir şekilde belirtirseniz iyi olur.