EA mı dil mi?

Pasaport yeterli.
mantıklı teşekkurler

Arkadaşlar bugün mudure gıttım bolum degıstırmek ıstedıgımı soyledım okulun ılk gunu gel bakalım duruma gore dedı sızce degısırler mı ve degısırlerse bu surec ne kadar surer.

Son düzenleme:

Değiştirirler kral Max 1gün. Ben dilekçe vermiştim verdiğim gün akşamı değiştirildi tabii ki okulunuzun müdürü veya yardımcısı yoğunsa biraz gecikebilir ama ilk hafta içinde kesinlikle değişir.

Çok teşekkürler peki 2 EA subesi var b/c şeklinde ikisi de 29 kişi ben b şubesine gitmek istiyorum desem subemi oraya ayarlamasi gibi bir sansim var mi?

Çok teşekkürler peki 2 EA subesi var b/c şeklinde ikisi de 29 kişi ben b şubesine gitmek istiyorum desem subemi oraya ayarlamasi gibi bir sansim var mi?

Evet var. 3 EA subesi vardı ben arkadasimin oldugu subeyi soyledim. Ama eger sizin mudur sıkıntı cikartacak biriyse obur EA sinifina girmeyen bir hoca varsa şey diyebilirsin. Bu hocayla aramiz iyi degil gibi bir şeyler ama mudur sıkıntı bir tip degilse direkt subeyi soyle gecirir.

Mudur sıkıntı bırısı bolum degısıklıgı ıstedıgımde de direkt yok oyle bir şey tarzında bir cevap verdı fakat mudur yardımcısı oyle degil 11. sınıflar ile ilgilenen mudur yardımcısına sordugumda ıse okulun ılk gunu gel bır bakalım diye kıbarca cevap verdı o benimle ilgilenen kisi yani mudur yardımcısına baglıyım umarım gecırırler teşekkürler.

Mudur yardimcisiyla konus o zaman. Bana da ayni şey oldu sonra obur yardımciyla konustum dilekce yazmami istedi gecirdi.

EA'da iki farklı opsiyonun var: Ya matematik çalışmadan sözel puanı yapmak ya da matematik yapıp EA ve sözel puanı yapmak. Ancak dilde tek opsiyonun oluyor kendini pek zorlamadığın sürece. Eğer ingilizcen iyiyse YDT'de sorun yaşamazsın rahat rahat sınavına girer yaparsın. Hem tercümanlık, öğretmenlik falan kötü meslekler değil asla ve asla.

İngilizcem A2 seviyesinde sozelim iyi matematiği de çalışmaya başladım EA okurum gibi.

İngilizcem A2 seviyesinde sozelim iyi matematiği de çalışmaya başladım EA okurum gibi.
Güzel, ingilizce seviyenizi yetersiz buldum ben dil için. Sakın sizi aşağıladığımı düşünmeyin ama cidden B2 ile başlıyordu bizim okuldaki dil öğrencileri, adamlar haftada abartısız 20+ saat ingilizce görüyorlardı benim bir arkadaşım dilde okuyor şu an ondan biliyorum.

Hocam şu an calismaya baslasa matematigi yapar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…