EA mı dil mi?

Güzel, İngilizce seviyenizi yetersiz buldum ben dil için. Sakın sizi aşağıladığımı düşünmeyin ama cidden B2 ile başlıyordu bizim okuldaki dil öğrencileri, adamlar haftada abartısız 20+ saat İngilizce görüyorlardı benim bir arkadaşım dilde okuyor şu an.

Yok hocam anlamam kendimce bende ayni düşünüyorum.

Hocam hiç bakmayın bile, ben sayısalları yaparım yapmasına da cidden bunun hoca baskısı, ödevi falan var. Evden çalışmak daha iyi, hem EA'ta da matematik var, sayısalı yapan sözeli de gözü kapalı yapar.

Katılıyorum fenden nefret ederim hocasindan da dersindende.

Mudur yardimcisiyla konus o zaman. Bana da ayni şey oldu sonra obur yardımciyla konustum dilekce yazmami istedi gecirdi.

Hocam aklıma takıldı da dilekceyi nasıl ve neye yazıyoruz komık gelebilir ama hayatımda hiç dılekce yazmadım.

Son düzenleme:
Merhaba 11. sınıfa geçeceğim. EA mı dıl mı diye cok kararsız kaldım. Matematıgım cok kotu ama sozelim iyi. Matematıge sıfırdan baslayıp yapabilecegime inanıyorum. Dil konusuna gelecek olursak İngilizcemi gelıstırme ıstıyorum, İngilizce derslerını cok sevıyorum, keyıflı geliyor, 80 assagısı notum yok lisede fakat kararsızım EA mı dil mi diye.
Ne yapabilirim sizce? İngilizcemi evde gelistirebilirim. EA'dan sınava gırerken YDT ile puan alabillir miyim oyle bır sansım var mı?
Kararsız isen kesinlikle Dil tarafından devam et bence. Dili evde istediğiniz seviyeye çıkaramazsınız. Bende bu sene dil bölümünden mezun oldum fakat sayısalda iyi bir derece aldım. Hem ingilizcemi yurtdışı ingilizcesi seviyesine rahatlıkla getirdim hemde istediğim sayısal bölümüne yerleştim. Okulda gördüğüm öğretmen ve öğrenci ortamı bunda çok etkili oldu bu yüzden dil bölümü çok işime yaradı. Ders konusunda sıfır olsanız bile düzenli olarak başladığınızda rahatlıkla ulaşmış olduğum seviyelere gelebilirsiniz.

Kararsız isen kesinlikle dil tarafından devam et bence. Dili evde istediğiniz seviyeye çıkaramazsınız. Bende bu sene dil bölümünden mezun oldum fakat sayısalda iyi bir derece aldım. Hem İngilizcemi yurt dışı ingilizcesi seviyesine rahatlıkla getirdim hem de istediğim sayısal bölümüne yerleştim. Okulda gördüğüm öğretmen ve öğrenci ortamı bunda çok etkili oldu bu yüzden dil bölümü çok işime yaradı. Ders konusunda sıfır olsanız bile düzenli olarak başladığınızda rahatlıkla ulaşmış olduğum seviyelere gelebilirsiniz.

Kararımı verdım EA uzerınden teşekkür ederım onerı ıcın.

Katılıyorum fenden nefret ederim hocasindan da dersindende.

Hocam aklıma takıldı da dilekceyi nasıl ve neye yazıyoruz komık gelebilir ama hayatımda hiç dılekce yazmadım.

@@LyXSxr

Cok soru sordum ama bakabilir misiniz rica etsem.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı