EA mı dil mi?

Yok hocam anlamam kendimce bende ayni düşünüyorum.

Kalsın hiç bana göre değil. Sayısali secmeyi 1 kez bile düşünmemisimdir.
Hocam hiç bakmayın bile, ben sayısalları yaparım yapmasına da cidden bunun hoca baskısı, ödevi falan var. Evden çalışmak daha iyi, hem EA'ta da matematik var, sayısalı yapan sözeli de gözü kapalı yapar.

Katılıyorum fenden nefret ederim hocasindan da dersindende.

Mudur yardimcisiyla konus o zaman. Bana da ayni şey oldu sonra obur yardımciyla konustum dilekce yazmami istedi gecirdi.

Hocam aklıma takıldı da dilekceyi nasıl ve neye yazıyoruz komık gelebilir ama hayatımda hiç dılekce yazmadım.

Son düzenleme:
Kararsız isen kesinlikle Dil tarafından devam et bence. Dili evde istediğiniz seviyeye çıkaramazsınız. Bende bu sene dil bölümünden mezun oldum fakat sayısalda iyi bir derece aldım. Hem ingilizcemi yurtdışı ingilizcesi seviyesine rahatlıkla getirdim hemde istediğim sayısal bölümüne yerleştim. Okulda gördüğüm öğretmen ve öğrenci ortamı bunda çok etkili oldu bu yüzden dil bölümü çok işime yaradı. Ders konusunda sıfır olsanız bile düzenli olarak başladığınızda rahatlıkla ulaşmış olduğum seviyelere gelebilirsiniz.

Kararımı verdım EA uzerınden teşekkür ederım onerı ıcın.

Katılıyorum fenden nefret ederim hocasindan da dersindende.

Hocam aklıma takıldı da dilekceyi nasıl ve neye yazıyoruz komık gelebilir ama hayatımda hiç dılekce yazmadım.

@@LyXSxr

Cok soru sordum ama bakabilir misiniz rica etsem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…