EA mı sayısal mı seçilmeli?

802604

Centipat
İyi günler herkese.
Öncelikle 10.sınıfım ve bir dahaki sene alan seçeceğim fakat çok kararsızım.
EA seçeceğim fakat çalışkan bir arkadaşım EA'da 2-3 bölüm dışında kötü bölümlerin bulunduğu kolay bir alan söylüyor. Kendisi sayısalcı ve beni sayısal alana davet ediyor. Tabii ki kendi kararımı kendime göre vereceğim fakat ben oyunları seven ve fazla oynayan bir kişiyim. Biliyorum 2 yıl var fakat şimdiden stres yapıyorum. Oyunları bırakmak mı yoksa sayısalın zorluğu mu? Bilerek eşit ağırlık seçiyorum ki çalışmayı sevmeyen biri olarak sayısalı yapamayacağımı biliyorum. Notlarıma gelirsek ise matematik ilk dönem bayağı iyiydi ama ikinci dönem batırdım. Fizik, kimya iyi. Biyolojiyi de kendi çabamda hallederim ama göz attığım zaman bayağı bir konu var. 9.sınıftan tut 12. sınıfa kadar her sayısal dersin konusunu ezberlemek zorundayım ve ders çalışma isteğim olmadığı için sayısal seçemiyorum.

Mezun olmuş veya derece yapmış kişiler yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum iyi akşamlar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayısal.

Çok çalışırım diyorsanız sayısal ayrıca sayısalda tonla bölüm var.

İkisinde de oyunları bırakmak zorundasınız düzgün çalışabilmek için hadi 11 de kabul edilebilir fakat sınav senesinde kesinlikle ders odaklı olmalısınız ve ilginiz hangisine ise ona yönelin istediğiniz mesleği belirleyin bayağı bir konu var evet fakat çalışmayla gayet yetiştiriliyor o yüzden şimdiden stres yapmayın 11 de AYT nizi iyi tutmanızı öneririm yani derste öğrendiğiniz aklınızda kalsın 12 de çok işinize yarar ayrıca ders çalışma isteği ile sayısalın alakası ne anlamadım zaten ders çalışamıyorsanız EA da çalışmazsınız.

Hocam istenilen bölümler devreye giriyor, örneğin ezberin kuvvetliyse ve hukuk istiyorsan tabii ki eşit ağrılık seçmelisin. Çalışmayı sevmeden sayısalda güzel bir yere yerleşmek açıkçası eşit ağırlığa göre daha zor.

Yapamam sayisalim kötü deme bende öyle deyip ea seçtim say seçsem de olurmuş ea bölümleri gerçekten az çok iyi bir sırlama yapman lazım ki (ilk 300) kendini kurtar yoksa dümdüz bir mezun oluyorsun

EA da anca hukuk adam gibi ama zaten ipini kopartan hukukta yani çok fazla kişi var bu yüzden sayısal daha mantıklı olur

Bölümlere göz atıp oradan istediğin mesleğe uygun yönelik seçmen daha iyi olur şu andan stres yapma konusu olması gereken bir şey gereken zamanda var istersen hedeflediğin şeyi başarırsın ve oyunlar hakkında oyunları bırakmak ın yararı olur ama oyun oynamaya devam etsen de o gün düzenli şekilde ders çalışmayı eksik etme çünkü başarının temellerinden birisi kesinlikle disiplin, düzen. Başarılar

Hocam kolay zor olarak bakarak bence yazmayın. EA'nın tarihinden ve edebiyatından çok kaçan arkadaşlarım da oldu, sayısalın fiziğinden de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…