EA mı sayısal mı seçilmeli?

İkisinde de oyunları bırakmak zorundasınız düzgün çalışabilmek için hadi 11 de kabul edilebilir fakat sınav senesinde kesinlikle ders odaklı olmalısınız ve ilginiz hangisine ise ona yönelin istediğiniz mesleği belirleyin bayağı bir konu var evet fakat çalışmayla gayet yetiştiriliyor o yüzden şimdiden stres yapmayın 11 de AYT nizi iyi tutmanızı öneririm yani derste öğrendiğiniz aklınızda kalsın 12 de çok işinize yarar ayrıca ders çalışma isteği ile sayısalın alakası ne anlamadım zaten ders çalışamıyorsanız EA da çalışmazsınız.

Hocam EA'da ezber ağırlık diye biliyorum. Sayısalda çalışmak şart fakat şu an bile ders calısamıyorum doğru düzgün oyunlardan videoları atlayarak izliyorum.

Evet hocam zaten belirttiğim gibi ipini kopartan hukuka gidiyor bu yüzden oldukça fazla bir sayı var ve bu da EA da kayda değer bir alan olan hukuğuda okunmaz hale getiriyor.

Büyük ihtimal kendimi motive eder sayısala geçerim. Bir de sayısalda hiç arkadaş olmadığı için(hepsi ea de) insana psikolojik yükte binebiliyor.

Hocam EA'da ezber ağırlık diye biliyorum. Sayısalda çalışmak şart fakat şu an bile ders calısamıyorum doğru düzgün oyunlardan videoları atlayarak izliyorum.
Hocam ben 11 e geçtiğimde köklü sayılar nasıl çarpılır onu bile bilmiyodum lol oynayan dümdüz bi çocuktum ben yaptıysam sen niye yapamayasın

Sınav seneniz gelince çalışırsınız hocam şu an düzgün çalışamamanız normal sırf daha zor diye bölüm seçilmez hangisine ilgi varsa ona yönelin sonra EA geçip 12 de pişman olup sayısal geçmek isterseniz boşuna uğraşmış olursunuz veya tam tersi sayısal seçip pişman da olabilirsiniz o yüzden hedef belirlemeniz lazım.

Büyük ihtimal kendimi motive eder sayısala geçerim. Bir de sayısalda hiç arkadaş olmadığı için(hepsi ea de) insana psikolojik yükte binebiliyor.
Hocam bende matematik,fizik,kimya da iyi değilim ve sevemem ama hayallerim ve geleceğim için sevmesem de çalışmak zorundayım çünkü istediğim bölüm Sayısal da, EA da ilgi çekici veya mantıklı pek bölümde yok(Yazılım Mühendisliği hedefliyorum)

Hocam bende matematik,fizik,kimya da iyi değilim ve sevemem ama hayallerim ve geleceğim için sevmesem de çalışmak zorundayım çünkü istediğim bölüm Sayısal da, EA da ilgi çekici veya mantıklı pek bölümde yok(Yazılım Mühendisliği hedefliyorum)
Benim şuanlık hedef yok veya seçtiğim hedeflerin ya maaşı düşük oluyor yada işsizlik oranı oluyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı