EA mi sayısal mı?

İbrahimOyun

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. 2 dönemin başında bölüm seçeceğiz ve ben eşit ağırlık ile sayısal arasında kaldım. Hangisini seçeceğimi bilmiyorum eşit ağırlık seçersem hukuk, sayısal seçersen PC mühendisliği okumayı düşünüyorum.
Sizce ne seçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendini hangi alanda daha potansiyelli görüyorsan tercihini o şekilde yapmalısın, gelecek düşünürken yalnızca meslek olarak bakma. Bir de bunun ünisini okuma serüveni var :)

Arkadaşlar merhaba. 2 dönemin başında bölüm seçeceğiz ve ben eşit ağırlık ile sayısal arasında kaldım. Hangisini seçeceğimi bilmiyorum eşit ağırlık seçersem hukuk, sayısal seçersen PC mühendisliği okumayı düşünüyorum.
Sizce ne seçmeliyim?
Bu Technopat Sosyal’e danışılarak verilecek bir karar değil. Ailenle oturup düzgünce düşünüp tercih yapmanı öneririm. Eğer hukuk ve psikoloji gibi bölümlerle ilgin yoksa bence sayısal seçmek daha mantıklı olur çünkü sayısalda çok daha fazla iş alanı var. Fakat yine de söylediğim gibi ailenle veya bir rehber öğretmen aracılığıyla karar vermelisin.

Savcılıkla ilgili çok şey duydum öğretmenlerim de bana yakıştırdı ama sayısalda daha fazla bölüm var eşit ağırlıkta da çok bölüm yok o yüzden o ikisi arasında kaldım

Bu Technopat Sosyal’e danışılarak verilecek bir karar değil. Ailenle oturup düzgünce düşünüp tercih yapmanı öneririm. Eğer hukuk ve psikoloji gibi bölümlerle ilgin yoksa bence sayısal seçmek daha mantıklı olur çünkü sayısalda çok daha fazla iş alanı var. Fakat yine de söylediğim gibi ailenle veya bir rehber öğretmen aracılığıyla karar vermelisin.
Okul başlayınca öğretmenlerimden bilgi alıp yoluma devam edeceğim sadece sizlere de danışmak istedim ve ailemle de konuştum

Savcılıkla ilgili çok şey duydum öğretmenlerim de bana yakıştırdı ama sayısalda daha fazla bölüm var eşit ağırlıkta da çok bölüm yok o yüzden o ikisi arasında kaldım.

Okul başlayınca öğretmenlerimden bilgi alıp yoluma devam edeceğim sadece sizlere de danışmak istedim ve ailemle de konuştum

Günümüz Türkiye'si için sayısal, ama hukuk, hukukla alakalı veya askeriye gibi şeyler düşünüyorsan da eşit ağırlık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı