EA, Need for Speed Serisinin Fişini Çekiyor mu?

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
EA Need for Speed

İddialara göre Electronic Arts (EA), Need for Speed serisinin en azından şu an için fişini çekmiş olabilir. Otomobil kültürü sitesi Speedhunters’a sık sık katkıda bulunan fotoğrafçı Matthew Everingham, sosyal medya paylaşımlarında EA’nın Need for Speed oyununu rafa kaldırdığını söyledi. EA tarafından finanse edilen ve en son bu yılın Nisan ayında güncellenen Speedhunters’ın da şimdilik faaliyetlerini […]

Devamı: EA, Need for Speed Serisinin Fişini Çekiyor mu?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Forza, The Crew ve Gran Turismo varken is yapmaz artik NFS. Bunlar seviyesinde cikarmadiklari surece tabii.

Sokak temalı polislerin olduğu doğru düzgün bir yarış oyunu yok piyasada. Benim hoşuma gitmeyen bir konu var gerçi herkesin hoşuna gitmiyordur. Bu araç sürüş mekaniklerine biraz önem verseler yani Forza gibi beklemiyorum ama en azından belli başlı bir mekanik olsa ona uygun uyarlansa baştan sona. Polisleri ayrı bir bela ayrı bir uğraş amaç eğlenmenin dışına çıkıyor ama en azından şu araç mekanikleri iyi olsaydı diyorum.

Üzücü ama son bilmem kaç oyundur sürüş mekanikleri açısından en ufak zevki yoktu.

Bir Ubisoft vakası daha geliyor olabilir mi? Göreceğiz bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı