Xbox EA Play 3 kere para çekti

Hüseyin Melih

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 / i5 9400F /16GB RAM
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi
Arkadaşlar merhaba,
1 ay önce Xbox Game Pass aldım sonrasında EA Play ile gelen oyunları oynarken EA Play Pro'ya abone olayım dedim ilk aboneliğim sorunsuz du sonrasında kart ekstreme bakayım dedim ve fark ettim 3 kere para çekmiş ve ona rağmen aboneliğimide almamış. Çağrı merkezi ile iletişim kurayım dedim beceremedim kayıtlı bir kart olmamasına rağmen para çekmeye devam ediyor ve iptal de edemiyorum EA hesabımı kapatmam lazım yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-08-31 at 19.41.39.jpeg
    WhatsApp Image 2023-08-31 at 19.41.39.jpeg
    91,8 KB · Görüntüleme: 78
  • Ekran görüntüsü 2023-08-31 194610.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-31 194610.png
    8,6 KB · Görüntüleme: 73
  • Ekran görüntüsü 2023-08-31 194554.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-31 194554.png
    61,6 KB · Görüntüleme: 75
Hocam yetkililere yaz belki ilgilenebilirler.

Hocam bende onu anladım EA tarafı parayı çekmiş ama abonelik vermemiş tekrar tekrar çekmiş.

Ya hocam en hızlı iadeyi nasıl alırım kartı iptal ettim çünkü çekmeye devam ediyordu, öğrenci olduğum için 450 TL bana çok lazım şu an.

Aynen hocam failed olunca çekmiyor genelde ben de anlamadım.

Bir de garip tarafı ödeme yöntemi de yok hesapta şaka gibi.

Hocam bende onu anladım EA tarafı parayı çekmiş ama abonelik vermemiş tekrar tekrar çekmiş.

Ya hocam en hızlı iadeyi nasıl alırım kartı iptal ettim çünkü çekmeye devam ediyordu, öğrenci olduğum için 450 TL bana çok lazım şu an.
Öğrenci kırmızı çizgimizdir. (Alay amaçlı değildir)
Onlara ulaşmayı deneyin Bi daha yani atabiliyorsanız mail atın. Cimer'i bilemem.

Bir de garip tarafı ödeme yöntemi de yok hesapta şaka gibi.
Burdan halledin hocam mağdur bırakmazlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı