M maxxy1905 Picopat Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, Steam uzerınden EA Play abonelıgı aldım ve kutuphaneye A Way Out ekledım. Bunu arkadasımla oynamak için onun da almasına gerek var mı? Friend Pass diye bir şey varmış sanırsam. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2025
Merhaba arkadaşlar, Steam uzerınden EA Play abonelıgı aldım ve kutuphaneye A Way Out ekledım. Bunu arkadasımla oynamak için onun da almasına gerek var mı? Friend Pass diye bir şey varmış sanırsam.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.596 Makaleler 4 Çözümler 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #2 Hayır, sadece sende ekli olması yeterli. Arkadaşına davet attıktan sonra friends Pass versiyonunu indirip satın almadan seninle beraber oynayabilir. Artı 0 Eksi
Hayır, sadece sende ekli olması yeterli. Arkadaşına davet attıktan sonra friends Pass versiyonunu indirip satın almadan seninle beraber oynayabilir.
btna Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 343 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Nisan 2025 #3 Selam oyunu bir kişinin alması yeterli. Sen arkadaşına davet atıp oynayabilirsin. Sadece arkadaşının friend pass sürümünü indirmesi gerek. Artı 0 Eksi
Selam oyunu bir kişinin alması yeterli. Sen arkadaşına davet atıp oynayabilirsin. Sadece arkadaşının friend pass sürümünü indirmesi gerek.
KS KS M maxxy1905 Picopat Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #4 Damon Salvatore dedi: Hayır, sadece sende ekli olması yeterli. Arkadaşına davet attıktan sonra friends Pass versiyonunu indirip satın almadan seninle beraber oynayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşımı davet edince bu hatayı alıyor arkadaşim. btna dedi: Selam oyunu bir kişinin alması yeterli. Sen arkadaşına davet atıp oynayabilirsin. Sadece arkadaşının friend pass sürümünü indirmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşımı davet edince bu hatayı alıyor arkadaşim. Dosya Ekleri IMG_20250408_193340_803.jpg 41,8 KB · Görüntüleme: 17 IMG_20250408_193340_803.jpg 41,8 KB · Görüntüleme: 18 Artı 0 Eksi
Damon Salvatore dedi: Hayır, sadece sende ekli olması yeterli. Arkadaşına davet attıktan sonra friends Pass versiyonunu indirip satın almadan seninle beraber oynayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşımı davet edince bu hatayı alıyor arkadaşim. btna dedi: Selam oyunu bir kişinin alması yeterli. Sen arkadaşına davet atıp oynayabilirsin. Sadece arkadaşının friend pass sürümünü indirmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşımı davet edince bu hatayı alıyor arkadaşim.