Hayır yeni gelen oyunlar için 10 saat süre veriliyor, örneğin FIFA 22 henüz yeni çıktı ve size 10 saat süre veriyor. Ama 2-3 ay içerisinde çıkan oyunları aylığına oynayabiliyorsun.
GFN bulut oyun sistemi oluyor. O yüzden oyunları indirmek yerine iyi bir internet bağlantısı ile uzaktaki bilgisayardan oynuyorum. Sanırım game pass desteklemiyor o yüzden merak ettim.
GFN bulut oyun sistemi oluyor. O yüzden oyunları indirmek yerine iyi bir internet bağlantısı ile uzaktaki bilgisayardan oynuyorum. Sanırım Game Pass desteklemiyor o yüzden merak ettim.
Demin sormuştum ama tekrar sorayım. GFN ile oynayabiliyor muyum? Bu konuda bilginiz var mı?
Öncelikle herkese iyi sosyaller benim yeterince iyi bir sistemim olmadığından GeForce Now kullanıcısıyım ve geçenlerde Game Pass'in ilk ay için 5 liraya indiğini duydum bu güzel bir haber ama ben bunu aldığımda mesela Metro Exodus'u GeForce Now'da gene kullanabilecek miyim yoksa sadece kendi...
Öncelikle herkese iyi sosyaller benim yeterince iyi bir sistemim olmadığından GeForce Now kullanıcısıyım ve geçenlerde Game Pass'in ilk ay için 5 liraya indiğini duydum bu güzel bir haber ama ben bunu aldığımda mesela Metro Exodus'u GeForce Now'da gene kullanabilecek miyim yoksa sadece kendi...